Оставиха в ареста хасковлия за блудство с 6-годишната си доведена внучка

  Най-тежката мярка „задържане под стража“ получи хасковлията Ангел Михайлов за блудство с доведената си внучка. Определението е на съдия Петър Вунов от Районен съд – Хасково.

  Според разследващите, 58-годишният хасковлия е блудствал с 6-годишното момиче в къща в хасковския квартал „Република“. Престъплението е извършено през лятото на миналата година, но едва сега са събрани достатъчно доказателства за повдигане на обвинение срещу мъжа. Извършени са няколко експертизи, има и свидетели по делото. Невръстното дете е дало показания пред специалисти в „синя стая“.

  Прокурорът по делото Мая Кьосева настоя обвиняемият да остане за постоянно в ареста до започване на наказателното дело срещу него. Държавният обвинител заяви, че са събрани достатъчно доказателства, уличаващи Ангел Михайлов в извършване на престъплението, за което е обвинен. Според нея има опасност хасковлията да се укрие, а и освен това той има лоши характеристични данни.

  Служебният защитник на Ангел – адвокат Ангелина Христова пледира клиентът й да бъде пуснат от ареста с мярка „подписка“. Юристката изтъкна, че няма нито едно категорично доказателство, сочещо обвиняемия за извършител на деянието. Допълни, че обвиняемият има постоянен адрес в Хасково и по закон е с чисто съдебно минало, въпреки че в годините назад е бил осъждан четири пъти, последно през 1997 година за кражба.

  От своя страна Ангел Михайлов заяви, че не е извършил престъплението. В съдебната зала той заяви, че не е здравословно добре и поиска да бъде освободен.

  В крайна сметка съдът възприе доводите на прокуратурата и прецени, че обвиняемият трябва да остане в ареста. Определението на Районния съд подлежи на обжалване пред Окръжния в 3-дневен срок. За престъплението е предвидено наказание от 2 до 8 години затвор.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ру
   Рудолф Хес
   34 -1
   18:00, 29 окт 2020
   Б р ех да *** и катила ти долен.
  • 2
   От
   Откачен перверзник!
   36 0
   20:44, 29 окт 2020
   Такива като него трябва да се връзват на площада и да се убиват с камъни! На секундата бих му прерязала гърлото, ако го видя да докосва дъщеря ми!!! Изрод мръсен, такива не трябва да живеят!
  • 3
   Df
   dfsadf
   18 0
   08:33, 30 окт 2020
   Кастрация !!!

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини