Услугата за запознанства Facebook Dating стартира в 32 европейски държави

Facebook обяви старта на услугата за запознанства Dating в 32 европейски държави. 

Платформата за запознанства ще бъде достъпна в Австрия, Белгия, България, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Хърватия, Унгария, Ирландия, Италия и други европейски страни.

Платформата Facebook Dating е създадена, за да помогне на потребителите на Facebook да намерят партньори чрез общи неща, като интереси, събития и групи. Тези, които искат да се включат в услугата, която има специално място в приложението Facebook, трябва да създадат профил за запознанства във Facebook.

След като се регистрират, потребителите на Facebook могат да споделят лични истории в профила си за запознанства, както и истории от основния си акаунт във Facebook или Instagram.

Има и функция Secret Crush, която позволява на потребителите да избират девет приятели във Facebook или последователи в Instagram, които ги интересуват. Ако някой от тези хора също ви избере, тогава се генерира съвпадение.

За разлика от други услуги за запознанства като Tinder, Hinge и Bumble, функцията за запознанства във Facebook е напълно безплатна, без премиум предложение.

Facebook Dating стартира в САЩ през септември 2019 г. Понастоящем услугата е достъпна в 20 други държави, с общо над 1,5 милиарда двойки.

Експертът по отношенията Spicy Marie вече разкри някои от тайните за създаване на перфектния профил в приложението за запознанства. Например, в описанието на профила определено трябва да добавите нещо уникално, нещо, което друг човек никога не би очаквал да прочете в приложение за запознанства. Освен това се препоръчва да споменете онези хобита, които можете да правите с потенциален партньор. Освен това в приложението за запознанства трябва да изясните намеренията си и да не съобщавате негативните си преживявания.

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини