Ден 96: Ако полицаите излязат на протест, Отровното трио ще ги подкрепи

Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в "Триъгълника на властта", за да поискат за 96-ти път оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

След като по-рано днес Синдикалната федерация на служителите в МВР обяви, че е готова на "ефективни протестни действия", "Отровното трио" съобщи тази вечер, че ще подкрепи протеста на полицаите. Причината за недоволството - МВР не е сред държавните институции, в които заплатите са увеличени с 30% от 1 август.

Имаме обща цел и тя е оставка, обърна се от трибуната към полицаите адвокат Николай Хаджигенов.

Уважаеми полицаи, присъединете се към нас! Не можем да позволим мутри да ни управляват! - каза и Велислав Минеков.

Скоро може да закрият Авиоотряд 28 покрай нашия премиер и неговата "международна известност" - никой не го кани и той не пътува никъде, заяви от своя страна адвокат Минчо Спасов.

Същевременно Николай Хаджигенов обяви, че "евродепутат, който не е българин" ще дойде да подкрепи Великото народно въстание в петък.

Към 21:05 ч. демонстрантите поеха на традиционното си шествие към Орлов мост.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    8 -7
    09:32, 13 окт 2020
    Най-многобройната полиция спрямо общия брой на населението в страната и най-неефективната в ЕС.
    Заптиетата да бъдат съкратени поне с 20% и тогава да се увеличат заплатите им.
    • Бр
      бравос
      6 -6
      12:06, 13 окт 2020
      и като им дадат по сто леФа после ще ви пукнат от бой.
  • 2
    Се
    Серпико
    7 -4
    11:28, 13 окт 2020
    До сега винаги съм подкрепял протестите на полицаите, но след като видях с каква непредизвикана жестокост биха протестиращи, окичени със значки на които пише "обичам пистолети и цици" и "Един изстрел.Един убит.Аз решавам. Никакви угризения." загубиха моето уважения и подкрепа. Да не забравяме че имаше заснет полицай с бокс,което на полицейски език е меко казано "непозволено помощно средство". Когато видя полицейски протести с главни искания така наречените "чантаджии" да нямат полицейски привилегии: като ранно пенсиониране и изплащането на 20 заплати при пенсиониране, а също така и пенсиониран служител на МВР да не може да бъде назначаван на щат в системата на МВР след пенсиониране,тогава бих могъл да подкрепя протестите.
    • доста хора изпростяха от това. а от гледане на бързи и яростни се изпотрепаха. прост народ
  • 3
    Ре
    Рени
    2 -1
    15:12, 13 окт 2020
    От така нареченото „ОТРОВНО ТРИО“,което поддържах,поддържах имам предвид Адвокат Хаджигенов и Проф.Минеков,Бабикян не съм одобрявала НИКОГА!Сега лично мое мнение,остана само Професора-само Професор Минеков,,мисля че ТОЙ е некупен и неопетнен,докато Адвокат Хаджигенов мисля че ,предаде българските интереси на онези дяволи-американците и онези червенобузковци от ЕС!!!
    А този от БоецГ.Георгиев) или нещото Хр.Иванов,тези са точно толкова предатели,колкото и лицето бойко методиев борисов,няма разлика,не можеш да си малък или голям предател!Това е!!!
    Значи тези двамата отрепки Боеца и нещото Хр.Иванов,нито дума за милиардите дадени за някакви играчки самолети от поробителите ни Америка,(които са само на хартия,и изобщо не се знае дали някога ще ги получим),но пищят и подскачат за Газопровода с руска газ,това е толкова ниско,как не им е ясно,на тези дебили,че когато отстояваш ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА СИ,трябва да ги отстояваш и към Запад и към Изток!!!
    Така че тези са достатъчно ясни и прозрачни!!!Лицето Боец Георгиев и лицето Хр.Иванов,са толкова вредни,колкото и лицата борисов,пеевски,доган,цацаров,цветанов,гешев.
Последни новини