Nokia 6760 slide: Surge идва в Европа

Доста скоро след дебюта на нестандартния слайдер Nokia Surge за AT&T Wireless, устройството бе официално представено и за европейския пазар под името Nokia 6760 slide. Сходствата на европейската версия със Surge са доста големи, като 6760 slide също предлага изтегляема QWERTY клавиатура и достъп до Google Talk, Windows Live Instant Messaging, Twitter, Facebook и MySpace.

6760 slide работи под управлението на Symbian S60 и включва поддръжка на многобройни доставчици на e-mail услуги, както и вграден клиент за Mail for Exchange и Message Reader. Извън това спецификациите остават същите - 2.4-инчов екран с QVGA резолюция, 3.2-мегапикселна камера (за разлика от американския оригинал, който е само с 2-мегапикселен сензор), A-GPS модул и microSD слот (в комплект с телефона ще се доставя 2GB карта). Батерията издържа до 5 часа разговори и около 500 часа стендбай.

Препоръчителната цена на Nokia 6760 slide ще е 200 евро, като продажбите му от тази страна на океана стартират през третото тримесечие на тази година. В началото устройството ще се предлага само в черен цвят, но след известно време ще станат достъпни и бяла и червена версия.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини