Samsung лансират Ultra S Elegant Edition

Samsung пуснаха на пазара в Хонконг специална версия на слайдера си S7350 Ultra S. Тя се нарича Samsung Anycall Ultra S S7350H Elegant Edition, като телефонът е с корпус в разцветка Sakura Pink и е ориентиран към дамите и младите момичета. За това говори и изборът на аксесоари – купувачите на телефона получават заедно с него розов кожен калъф и огледалце за гримиране.

Ultra S Elegant Edition също така включва "елегантни шрифтове, романтична мобилна тема и интелигентни сменящи се по зададен график тапети" (става въпрос за функция, заменяща основния тапет при настъпване на събития от календара - деня на св. Валентин, Коледа, Нова година и така нататък).



Като спецификации Samsung Ultra S S7350H Elegant Edition е доста подобен на S7350, като осигурява 2.6-инчов WQVGA дисплей, 3G, GPS, 5-мегапикселна камера и MicroSDHC слот за карти с памет (с капацитет до 16GB). Samsung не оповестяват цената на Ultra S Elegant Edition, но вероятно тя ще бъде малко по-висока отг тази на стандартната модификация.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини