Млади червенокръстци с арт-послания към шофьорите

Младите червенокръстци в Кърджали проведоха няколко инициативи, реализирани във връзка с изпълнение на План - програмата за безопасност на движението по пътищата на областно ниво-2020 година и изпълнение на мерките за формиране на социално-отговорно поведение и култура за безопасно движение по пътищата.  Радостина Николова от Българския червен кръст с подробностите. 

Радостина Николова: По повод 29 юни - Деня на безопастността на движение по пътищата - изготвихме програма. На 19 юни доброволците от БМЧК от Клуб "Славни и забавни" към СУ "Отец Паисий" и от Клуб "Сподели усмивка" към Езикова гимназия "Христо Ботев" в Кърджали проведоха арт ателие за изработване на тематични послания към шофьори, имащи за цел да формират отговорно поведение и култура за безопасно движение по пътищата.

В периода 22 - 26 юни раздадохме изработените арт послание на кандидат водачите на МПС по време на курсовете по първа помощ в учебната зала на областния съвет на БЧК. Едновременно с това представихме пред тях презентация на тема: "На пътя животът е с предимство".

https://www.bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини