Особености на родния туризъм: 6 лева за такса барбарон на плажа в Царево

Плажно заведение в Царево въведе такса барбарон. За поредното безобразие сигнализира във фейсбук възмутен клиент, който е платил по 6 лева за използваните седящи места.

Потребителят Християн Георгиев е публикувал и касовата бележка с цената на услугата "барбарон".

Ето и целият му пост:

Искам да ви разкажа, защо според мен синдрома Андрешко убива всеки един бизнес в България! Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажът е Нестинарка в гр. Царево. Плажчето е гръмко обявявано като едно от безплатните и наистина има зони, в които шезлонг и чадър са по 0 лева. НО, тук идва голямото но, в заведението "Клуб 35" , което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи! Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено от отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете! Днес заведението се "изхитри" и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече. Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев - "Няма да им стъпим!", ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички приятели също да не им стъпват. Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!

Преди време в медиите нашумя друг подобен случай с ресторант в Созопол, който събираше 20 лева такса за празен стол, в случай че броят на гостите е по-малък от заявения при резервацията.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    10 0
    19:36, 29 юни 2020
    Ей такива тъпанар. ,ще разсипят туризма.За един ден искат да изкарат колкото ние в провинцията за една седмица бачкане
    • Уж
      Уж щеше да почива
      12 0
      19:50, 29 юни 2020
      О не хахаха. Алчността на нашите нямат граници. Реват, че ще са на загуба чакат туристи патриоти да изберат българското. Ама не Благодаря предпочитам да съм нихилист в това отношение. Ние тия пари от дърветата събрахме. За тях са ценни, ами за нас. Оставям патриота Симеонов да си почине в БГ. И ддс уж им намаляхме.
    • Go
      gost
      7 0
      20:54, 29 юни 2020
      Няма да им стъпим!
  • 2
    Дд
    ДД
    10 0
    20:02, 29 юни 2020
    Кои те кара да отиваш на нашето море ? Отиваи в гърция там има закони и се спазват, там няма такса барбарон . Ходи на нашето " хубаво " море .
  • 3
    Ша
    Шайка
    6 0
    21:09, 29 юни 2020
    Бандитско управление - мутренски туризъм.
Последни новини