iPhone 12 май ще се появи през септември

Седмица не минава, без да чуем, че iPhone 12 ще се забави заради проблемите покрай пандемията. Като че ли досега само не сме чули, че той ще излезе на 29 февруари при следващата високосна година. Този път анализаторите от Wedbush излизат с поредната си прогноза, която за разнообразие е, че iPhone 12 всъщност ще се появи съвсем навреме. Според тях доставчиците на Apple са напрегнали мускули, за да увеличат производството, и iPhone 12 няма да пропусне традиционния си септемврийски дебют.

„Веригата за доставки се връща към нормалния си капацитет по-рано от очакваното и в крайна сметка това означава, че Тим Кук и компания отново имат шанс да стартират 5G цикъла за iPhone 12 по нормалния септемврийски календар“, гласи прогнозата.

С това тя сякаш се присмива на твърденията, че iPhone 12 ще се забави поне с месец заради нарушената работа на китайските доставчици през пролетта. Така например имаше индикации, че инженерните тестове на iPhone 12 са забавени, защото американските експерти не можеха да пътуват до Китай. Една скептична прогноза твърдеше, че четирите модела ще бъдат забавени цял месец, а друга предвиждаше поетапно пускане, като топ моделите остават за октомври.

Оптимизмът на Wedbush не свършва дотук и компанията прогнозира, че първият 5G iPhone и високото търсене на услугите на Apple ще увеличат цената на акциите на гиганта значително през следващите 12 месеца. Накрая анализаторът прогнозира, че в кутията на iPhone 12 няма да има EarPods, което ще създаде допълнително търсене за безжичните AirPods слушалки.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини