Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с психични проблеми в Кърджали предлага разнообразни програми

Изображение 1 от 2

    ЦСРИ „Орфей” (Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с психични проблеми) се намира в гр. Кърджали кв. „Байкал”, ул. „Славянска” 9 с работно време от 8.00 ч. до 17.00 ч.

    В центъра се предлагат следните програми:

    Програма „Социален клуб” - повишаване на  социална култура, пълноценно прекарване на свободното време, социална интеграция и личностно усъвършенстване. Социалния клуб е място за срещи, контакти, взаимна приятелска подкрепа, празнуване на празници, екскурзии и занимателни дейности.

    Програма „Психологическо консултиране” – осигурява се възможност за психологическо консултиране и индивидуална работа по психологически проблеми. Осигурява се възможност за повишаване на знания и умения във връзка с психичната болест, за по – добри взаимоотношения.

    Програма „Здравословен живот” - програмата  разширява сферата на познанията в областта на здравето, придобиване на умения за полагане на грижи за собственото здраве.

    Програма „Трудотерапия” – постигане на самостоятелност, придобиване на трудови навици и формиране на личността чрез развитие на нови умения. Подобряване на емоционално – волевата сфера, чрез рисуване и изработване на изделия от подръчни материали, слушане на музика и релаксация.

    Дейностите са занимателни и образователни.

    Заповядайте при нас, за да предотвратите социалната изолация и да постигнете по - голяма самостоятелност и улеснено участие в обществения живот.

    Телефонът за контакти е 0361/62690

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини