Протест в Харманли срещу правителството на Борисов

  Членове и симпатизанти на ПП "Възраждане" излязоха на протест на площад "Възраждане" в Харманли днес.

  Протестиращите призоваха гражданите на Харманли и околните общини да подкрепят борбата им за по-добър живот в България, без значение на етност, религия, социален статус и партийни пристрастия.

  Начело на недоволството застана председателят на местната структура на ПП „Възраждане“ и общински съветник Николай Георгиев. Протестиращите носеха плакат с надпис „Оставка на Борисов-3 за "Цялостно творчество”".

  Днешното недоволство е част от национален протест срещу властта и е пореден в Харманли.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ру
   Рубльов
   32 -43
   16:34, 30 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    Азе
    3 -1
    10:43, 1 юни 2020
    Май админа на сайта е назначил нов трол!
    Дерзай, шекелите идват!
  • 2
   Е
   Е
   39 -10
   16:51, 30 май 2020
   Поне 50 100 човека не можем да се съберем и за малък протест.Със 4 човека няма смисал да протестирате вообще!
   • Да
    Даскал Ботьо
    27 -10
    17:50, 30 май 2020
    Има смисъл въобще да почетеш малко книжки.
  • 3
   Ww
   www
   32 -23
   16:51, 30 май 2020
   А стига бе.... 5 човека се снимат пред плакат и това е новина, заслужаваща статия!!!!! Смешни сте!
  • 4
   Cc
   CCCP
   41 -21
   17:56, 30 май 2020
   Докато тези четиримата веят байраци и се снимат, великият им лидер другарят Копейкин си купува нови къщи, апартаменти, и коли с народни пари. И точно тези били алтернатива на сегашните!
   • По
    Порчо
    5 -4
    19:16, 31 май 2020
    Ами не е като някои министри, дето не могат да си купят къща, а живеят в такава на кръстника си. Без дори да плащат наем.
    Виж Вождът е друга бира. Той си има къща в Барселона.
  • 5
   Ст
   Стара чанта
   22 -12
   21:41, 30 май 2020
   Танкове, водка и имперско- болшевишката мечта... - руската душевност ! И наш`те лизачи !
   • Ха
    Хасковлията
    4 -3
    10:38, 1 юни 2020
    Май четем различни статии.
    Къде видя танкове,водка и руска реалност?
    Дори и за трол, се иска малко мозък.Но ти не си трол,нямаш нужните качества.
    Бягай за шекели, че хунтата ще фалира скоро.
  • 6
   Ан
   Англия
   30 -17
   22:33, 30 май 2020
   Нещастници си оставате...Значи Чърчил и Рузвелт да не правели съюз със Сталин, защото той бил кръволок и диктатор...Не стига,че никой не излиза на улицата за да протестира и иска някаква промяна,но и малкото смелчаци сте готови да ги оплюете... Абе вие въобще знаете ли какво искате...каква ви е целта...чували ли сте нещо за "общи интереси"... ГЕРБ създадоха по-голяма диктатура от БКП преди години,няма перспектива за инакомислещите, всяка година 50 хиляди българи напускат страната и вие си оставате пълни идиоти...
   • Ан
    Англия, нещастнико
    9 -9
    16:40, 31 май 2020
    Виж ся, неграмотнико... Вземи малко да почетеш................. .
    Ама не ,, Гаварит Масква'' а истинска история...
    Чърчил и Рузвелт бяха в съюз със Сталин, но съюзът, който разпали Втората Световна Война беше съюзът между Сталин и Хитлер(Молотов-Рибентроп)...
    А хората не напускат България... Имат възможност да си изкарват прехраната на Запад и имат щастието да пътуват свободно....
    Ама такива, като теб все една и съща мантра си бръщолевите....
    Щом се увличаете по партии, като ,, Възраждане" и лидери, като Копейкин, ясно е колко ви е умствения багаж... Обичате си руското робство, мизерията, оградите, репресиите, недоимъка и нищетата - все социалистически ,, придобивки''....
    Ама нали сте прости, като манастирски гугудки, как да ви го обясни човек....
  • 7
   Хр
   Христо Тотев
   16 -13
   23:54, 30 май 2020
   В Харманли има ли психо диспансер ? А това не са ли платени мигранти за пред снимка?
  • 8
   Ди
   Дичо
   16 -5
   07:54, 31 май 2020
   Промяна трябва да има,но точно от тая партия не я очаквам!Говори се ,че местния лидер е с повече успехи като булдозерист.
   • Сп
    спомени
    10 -1
    08:37, 31 май 2020
    Преди няколко години пред лагера, нас ни остави пред бариерата да протестираме а той влезе вътре и се разбираше с този срещу когото сега протестира. по спокойно.
  • 9
   Ва
   Валери Станков
   4 -2
   10:13, 31 май 2020
   Воня
   ще питам – и ви моля, без анализи,
   с наивността на малките деца –
   как да посрещам изгреви и залези
   в държавата на скъдните слънца,
   и да се впиша в стихче сред тулупите,
   когато управлява ме тулуп,
   елате – глътка въздух да си купите –
   воня от политическия труп,

   как да повярвам в бедната илюзия,
   че утре ще ме грейне светъл ден,
   когато рой надежди се изхлузиха
   и отлетяха – тъй далеч от мен,
   със тутманици, тиквеници, баници,
   смени ми най-прекрасните мечти,
   Историйо, във жълтите си страници
   България – на кръст! – зачеркна ти.
  • 10
   11
   11111
   7 -6
   13:37, 31 май 2020
   Населението на България в момента е 6,951,482 в сравнение с населението от 8,986,636 през 1988 г., според най-новите изследвания на Централното разузнавателно управление на САЩ, България е на трето място в целия свят по процент на смъртност, а според проучване на Световната банка тя е на 38 място в Европа (от общо 45 държави) по средна продължителност на живота.

   Според съвсем скорошно проучване на EURACTIVE България е на второ място в Европейския съюз по смъртност на бебета, ненавършили 1 година. Средно около 27 000 младежи емигрират всяка година, а между 2008 и 2018 г. страната ни са напуснали общо 300 000 души на възраст под 30 години. Според някои прогнози на ООН, населението на България през 2100 г. ще е малко над 2 милиона души.

   Според данни на Световната здравна организация, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици. Отново според СЗО в България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха, като броят им е по-голям от броя на жертвите от автомобилни катастрофи.

   Според доклад на Световния фонд за „Дивата природа“(WWF) през 2019 г. годишният обем на незаконната сеч с България е достигнал 2.4 – 2.7 млн. плътни кубически метра (близо една трета от общия национален добив), което формира сенчест бизнес за близо 150 милиона лева годишно. Според разследване на екип на Нова телевизия до ноември 2017 г. на територията на България са построени около 140 незаконни водноелектрически централи, които заедно с останалите ВЕЦ-ове из цялата страна масово унищожават рибата в съответните водоеми и водят до буквалното пресушаване на цели реки, както и създават водни задръствания и прииждания, които директно застрашават обширни площи с населени места.
  • 11
   Ро
   робин худ
   6 -4
   19:12, 31 май 2020
   абе серсеми,кои сте вие дето натискате червения палец,бе?Не четете ли,това,което така подробно ви се поднася от човека/11111111/? Ето,така се прави.Браво.Статистиката не лъже,като управляващите изроди.На бялото казвате черно.Заради такива тъпаци сме на това дередже.

  Хороскоп за 08.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
  08 юли 2020
  Последни новини