Май Мъск успя да ядоса тъщата

Дори да си Илон Мъск, дори да имаш милиарди и работата ти да се простира далеч отвъд границите на тази планета, пак в един слънчев ден се появява тъщата, с която да спориш.

А като познаваме ексцентричния нрав на предприемача, сблъсъкът на мнения определено не е за изпускане. Затова и можем само да сме радостни, че се провежда публично, в Twitter.

Размяната на публикации и коментари между Мъск и майката на Grimes Санди Гаросино мина по любимия му закодиран начин. Милиардерът често обича да публикува просто едно изречение в профила си и оставя на милионите си последователи да се чудят какво точно е имал предвид.

В социалната мрежа се появиха сравнения между Мъск днес и Кание Уест през 2018 г., основаващи се на колебливото отношение към американския президент. Освен това, на собственика на Tesla явно му е интересна темата за активистите в защита на правата на мъжете, но все още не е разкрил всичко, което има да каже по темата.

Майката на канадката Клеър Баучер, която наскоро го дари със син, явно не пропуска всяко действие на известния си зет в Twitter и очевидно не е съгласна с това какви ги върши.

This is Grimes' mom. Thanksgiving is going to be fun. pic.twitter.com/7i3oLnzvrO
 Ryan Mac (@RMac18) May 17, 2020

Най-голямо неодобрение от страна на Гаросино предизвиква фактът, че вместо да обръща повече внимание на новородения си син и жена си, която премина през тежка бременност и раждане, Мъск се занимава с всевъзможни "глупости". 

Според нея, това не е поведение на зрял мъж, както самата тя написа в социалната мрежа, но скоро след това изтри коментара си. Е, явно тепърва ще се сблъсква с нрава на бащата на внука си...

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини