Дейвид Аркет се завръща в „Писък 5“

Отдавна се появиха спекулации за това, но вече всичко е официално. Дейвид Аркет ще се завърне в ролята на шериф Дюи в подготвяния от Spyglass Media „Писък 5“. Така разбираме, че новият филм ще е продължение на добре познатия ни сюжет, развит в четирите филма дотук, режисирани от хорър майстора Уес Крейвън.

За момента не знаем никакви детайли за сюжета, но явно сценарият е вече готов и студиото се надява снимките да започнат скоро в Уилмингтън, Северна Каролина. Както вече съобщихме, тандемът Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Гилет, постигнали успех с черната комедия „Докато смъртта ни раздели“, ще са режисьори на бъдещия хит. Джеймс Вандербилт („Зодиак“) и Гай Бъсик („Докато смъртта ни раздели“) са автори на сценария.

„Радвам се, че ще имам възможността да играя Дюи отново и да се събера с всички стари и нови членове  от семейството на „Писък“. Посветих на тази поредица голяма част от живота си и нямам търпение да отдадем почит на направеното от Уес Крейвън“, споделя Аркет.

Нив Кембъл също се очаква да се завърне в новия филм в ролята на Сидни Прескот. Кевин Уилямсън, подготвил сценария и на четирите филма дотук, спечелили повече от 600 милиона долара, ще се завърне този път като изпълнителен продуцент на „Писък 5“. 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини