iPhone 12 на пазара едва в края на октомври?

Apple ще забави масовото производство на iPhone 12 с един месец твърди Wall Street Journal. Това означава, че следващото поколение iPhone най-вероятно ще се появи на пазара по-късно от обичайното – навярно чак в края на октомври.  

Според влиятелния ежедневник глобалната пандемия е принудила Apple да намали прогнозите за производството на iPhone от юли до края на годината с 20 процента.

Новината идва седмица след като известният анализатор Минг-чу Куо също прогнозира, че производството на iPhone 12 ще се забави, въпреки че компанията отричаше това до последно.

Така Apple ще трябва да разчита на новия iPhone SE 64 GB. Моделът може да бъде заявен онлайн, а доставките се очаква да започнат в началото на месец май. Новият iPhone SE е най-достъпният смартфон на марката и запазва дизайна на iPhone 8, но предлага модерен хардуер и всички функции, от които потребителите се нуждаят.

iPhone SE има 4,7-инчов Retina HD дисплей, а под него е поставен добре познатият бутон за началния екран, който служи и като сензор за пръстов отпечатък. Смартфонът разполага с технология True Tone, която позволява на дисплея да наглася баланса на белия цвят според светлинните условия около устройството. Освен това поддържа Dolby Vision и HDR10.

Корпусът на iPhone SE е от алуминий и подсилено стъкло. Устройството има рейтинг за прахо- и водоустойчивост IP67. Той е снабден с процесора A13 Bionic, който се използва и в серията iPhone 11. Той разполага и с 8-ядрен невронен модул, който може да извършва до 5 трилиона операции в секунда.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини