Бъдеща булка организира моминското си парти в супермаркет заради пандемията

Бъдеща булка прави планове моминското й парти да бъде в курортния град Римини, Италия, но пандемията от новия коронавирус я принуждава да ги промени. Вместо това тя събира приятелките си в супермаркет, пише в. "Дейли стар".

Водена от желанието да спази ограничителните мерки, но същевременно да не се лиши от моминското си парти, Катюшка Мариани е осенена от идеята да покани приятелките си в супермаркет в Милано. Спазвайки правилата, бъдещата булка и "гостенките" й носят рокли и високи токчета, гарнирани с маски и ръкавици.

"Въпреки че пътуването ни се отложи, не искахме да пропуснем възможността да се видим и да организираме моминско парти. Поради тази причина се събрахме в супермаркета, наредихме се на опашка, за да платим покупките си и спазихме всички правила. Единствената разлика беше, че купихме бутилки алкохол и вдигнахме наздравица. Направихме и няколко снимки", разказва Катюшка Мариани.

Бъдещата булка допълва, че от персонала са били много любезни. Вместо да я упрекнат, служителите са й благодарили, че е озарила деня им с хрумването си.

Сватбата на Катюшка Римини е планирана за 27 юни. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини