София Вергара е новото лице на Dolce & Gabbana

София Вергара е новото лице на „Долче и Габана“ (Dolce & Gabbana). Тя засне зашеметяващи снимки за италианската модна къща по повод кампанията за излизането на чантата „Devotion“.

47-годишната актриса сподели снимка в Инстаграм и написа: „За мен е голяма чест да бъда част от семейството на @dolcegabbana и да бъда включена в такава значима кампания по повод пускането на пазара на великолепната чанта! Това е марка, която обичам от толкова дълго време. Чувствам се благодарна, че заснех това в Италия, където имам толкова много специални спомени. Изпращам на любов към цяла Италия. Обичам те, D&G!''
 
На снимката София носи ефирна черна рокля и държи чантата, докато се отпуска в красива италианска обстановка.
Междувременно D&G наскоро обединиха усилията си с италианския университет „Хуманитас“, за да подкрепят изследванията му за коронавируса. Опасният за живота вирус създава хаос по целия свят, а модната къща обяви планове за подпомагане на усилията за овладяване на ситуацията.

Доменико Долче и Стефано Габана казаха: „Чувствахме, че трябва да направим нещо за борбата с този опустошителен вирус, който тръгна от Китай, но заплашва цялото човечество. В тези случаи е важно да направите правилния избор.''
Професор Алберто Мантовани е ръководител на изследователския екип на университета „Хуманитас“. Той е вдъхновил дизайнерите да направят всичко възможно, за да помогнат в борбата срещу вируса.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини