Филмите, които да гледаме в HBO GO през април

Месец април е вече тук, но за разлика от предишни години няма да му се насладим както сме свикнали.

Вече обаче сме пренаредили приоритетите заради създалото се положение. И така на преден план излизат филмите и сериалите, които нямаме търпение да изгледаме. "Имало едно време в Холивуд" определено е един от тях и вече е на наше разположение в HBO GO.

Ето и кои други филми ще гледаме в стрийминг платформата през април:

"Плячка"

Месецът на лъжата започва с адреналин и голяма доза ужас. Става наистина страшно, когато щатът Флорида е на часове от това да бъде връхлетян от ураган от пета степен.

Разбира се, започва незабавна евакуация, но Хейли не се подчинява и се връща в родния си град, за да търси баща си.

Двамата обаче се оказват заклещени в къщата, но покачващото се ниво на водата не е най-големият им проблем. А алигаторите, които са излезли на лов.

"Плячка" е в HBO GO от 1 април.

"Дора и градът на златото"

Душата на изследователя е неспокойна, защото той винаги търси нови приключения и неща, които да научи.

Дора е от любознателните деца, а за това допринасят и родителите ѝ. Благодарение на тях Дора знае много неща за джунглата, но ще ѝ се наложи да разбере още повече, когато родителите ѝ изчезват мистериозно, докато търсят Градът на златото.

Тя предприема спасителна мисия, за която намира подкрепа в група, тинейджъри, които определено не са толкова подготвени, колкото нея.

"Дора и градът на златото" е в HBO GO от 5 април.

"Лошо образование"

Завършваме с оригинална продукция на HBO, която се фокусира върху една история за лошото образование.

И то не каква да е, а базирана на реални събития. Франк Тасоне (Хю Джакман) е управител на училищния район в Рослин, Лонг Айлънд, и заедно с партньорката си Пам Глъкин (Алисън Джани) са обичани както от учениците, така и от родителите.

По привидно двамата правят образованието в района много по-добро. Ентусиазмът на една ученичка да направи репортаж за тях обаче ще се окаже проблем, защото финансовите отчети на училищата не са както трябва. И мирише на голяма измама.

"Лошо образование" е в HBO GO от 25 април.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини