Нова Homescreen опция за iOS 14

Apple работи върху нова опция за началния екран за iOS 14, която ще позволи на потребителите да преглеждат приложенията си в списъчен формат. Теч, придобит от 9to5Mac, предполага, че форматът на списъка ще позволи на потребителите да сортират приложенията си с няколко филтъра.

Потребителите ще могат да виждат приложения, които имат непрочетени известия, или да филтрират приложения по най-скорошна дейност. Изгледът на списъка ще включва и интелигентни предложения, захранвани от Siri, така че например може да препоръча приложението "Музика", когато стигнете до фитнес залата.

Промените биха могли да улеснят едновременното преглеждане на всички изтеглени приложения. Форматът звучи подобно на опцията "Изглед на списък" в Watch OS, но поне за момента не предлага толкова опции за сортиране.

Това е втори слух, който достига до нас в рамките на една седмица. В предходния 9to5Mac забеляза код, който предлага актуализиране на операционната система, което може да позволи поддръжката на мишка с iPadOS 14.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини