Джаред Лето се завърна след 12 дни медитация в пустинята и попадна в друг свят

Джаред Лето написа в профила си в Twitter, че е медитирал в пустинята почти две седмици без никакви средства за комуникация с външния свят. "Вчера се върнах в друг свят", пише американският актьор и музикант, който е родом от Луизиана. Към 16 март там са регистрирани 114 случая на коронавирусна инфекция

"Уау. Преди 12 дни започнах мълчалива медитация в пустинята. Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без други средства за комуникация. Нямахме представа какво се случва извън центъра ”, сподели вокалистът на 30 Seconds to Mars. "Вчера се върнах в съвсем различен свят. В променен завинаги. Взривяващо мозъка, меко казано. Преглеждам съобщенията от семейството и приятелите по света, опитвайки се да разбера какво се случва изобщо“, продължи Лято.

Актьорът изпрати на всички позитивна енергия и им пожела да останат у дома "в безопасност".

Съдейки по продължителността на престоя на Лето в пустинята, той вероятно е правил тип будистка медитация, наречен випашяна и включва развитието на "виждането на всичко такова, каквото е". Медитацията продължава около 10-12 дни (периодично), по време на които човек не използва никакви средства за комуникация, не общува с близки и не изрича нито дума.

Коментари в сайта

Последни новини