Премиерите по FOX Life и FOX Crime през март

FOX LIFE

Първи срещи: Без цензура – сезон 1 (Dating: No Filter)
От 11 март, понеделник – петък @ 14:15 ч.
Премиера за канала

Във всеки един епизод редица комедианти ще разглеждат случаите на самотни мъже и жени, които са на среща или поне се опитват да бъдат. Целта е да предложат искрени коментари на онова, което зрителите виждат. Това е всичко, което вие и вашите приятели коментирате по време на подобни „истински” телевизионни срещи – смешното, достойното и откровеното.

Добре дошли в тази нова поредица по FOX Life.

 

В ролите: Кара Конърс, Нина Паркър, Келси Дара

Аз, вещицата – сезон 1 (A Discovery of Witches)
От 29 март, събота – неделя @ 22:55 ч.
Премиера за канала

Сериалът е адаптация на бестселър трилогията на Дебора Харкнес. Представлява смел и романтичен разказ, разкриващ таен свят на невероятни създания - вампири, вещици, демони - принудени да се крият, заради страх от преследване.

Брилянтната историчка д-р Даяна Бишъп е вещица, която отказва своето собствено наследство. Когато обаче неочаквано отваря древен омагьосан ръкопис от Бодлеанската библиотека в Оксфорд, тя се озовава в сърцето на опасна мистерия. Среща и запленяващия вампир и професор по генетика Матю Клермон, който иска да реши надвисналата опасност над всички създания, а съюзът между него и Даяна заплашва да наруши, както някои многовековни закони, така и крехкия мир между видовете.

В ролитеТереза Палмър, Матю Гууд, Алекс Кингстън, Оуен Тийл, Валари Петифорд

 

FOX CRIME

ФБР: Най-издирваните – сезон 1 (FBI: Most Wanted)
От 16 март, понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Сериалът се фокусира върху специалния отдел във ФБР, който издирва бегълци. Агентите безмилостно преследват и залавят най-търсените престъпници и убийци в Америка. Джес Лакрой, агент с дългогодишен опит, ръководи екип от изключителни специалисти, който функционира като мобилен отряд под прикритие. Винаги на терен, те преследват най-изпечените престъпници, опитващи да се избягат от правосъдието.

Изпълнителни продуценти на сериала са Дик Улф, Рене Балкър, Артър Форни и Питър Янковски.

В ролите:
Йайа Госелин
Лорн Кардинал

Агата Рейзин - сезон 3 (Agatha Raisin)
От 12 март, четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

В края на предишния сезон Агата Рейзин и Джеймс Ласи се събраха заедно. Сега Агата е сигурна, че те имат бъдеще и всички проблеми са зад тях. Тя вече официално е частен детектив и напълно готова за работа с новата си агенция, Агата има усещането, че живота ѝ никога не се е развивал толкова добре, колкото в момента.

Но обикновено плановете ѝ имат странното свойство да се провалят, когато тя най-малко очаква.

В ролите:
Ашли Дженсен
Матю Хоум

Елементарно, Уотсън - сезон 6 (Elementary)
От 31 март, понеделник – петък @ 21:05 ч.
Премиера за канала

Холмс и Уотсън са сключили изгодно и за двете страни споразумение с Шинуел Джонсън – бивш престъпник, който споделя своите познания за подземния свят с тях. В замяна на това двамата детективи го учат как да бъде по-ефективен доносник за ФБР.

В ролите:
Джони Лий Милър
Луси Лиу

Военни престъпления: Ню Орлиънс - сезон 1 (NCIS: New Orleans)
От 24 март, понеделник – четвъртък @ 23:00 ч.
Премиера за канала

Военни престъпления: Ню Орлиънс“ проследява дейността на местната служба, която разследва военни престъпления в град, който е известен със своята музика, забавления и декаденство. Ръководител на подразделението е специален агент Дуейн – роден и израснал в Ню Орлиънс, той се ръководи винаги от достойнството и истината.

В ролите:
Скот Бакула
Роб Керкович

Полицаите от Чикаго - сезон 6 (Chicago P.D.)
От 3 март, понеделник – петък @ 23:55 ч.
Премиера за канала

Сериалът „Полицаите от Чикаго” е напрегната екшън-драма за разузнавателния отдел в 21-во чикагско полицейско управление, които се борят срещу организираната престъпност, трафика на наркотици, серийните убийци и всички други опасни престъпления.

В ролите:
Джейсън Беге
Джес Лий Софър

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини