Из стилистиката на един премиер: репортерките са мисирки, а тръбите са "сини д**ба" (видео)

„Как па сини тръби намерихме, д**ба, кажи им да ги заравят бързо бе“, каза премиерът Бойко Борисов на кмета на Перник Станислав Владимиров и добави „тури отгоре една червена пътека“.

Това стана по време на инспекцията по строежа на водопровода от Мало Бучино към Перник. 

"Работят 7 багера, имаме километър и половина изкопан. Един камион тръби носи около 107 м, досега идваха по два камиона на денонощие", каза Емил Караниколов, министър на икономиката.

"Събота и неделя да предупредите хората, които си идват по вилите, че ще затворят пътя", каза премиерът.

Според ръководителя на строителния обект ще бъдат увеличени смените, за да бъде завършен проектът в срок. "По наши изчисления - 45 дни", допълни той.

"Паралелно с това правят проект за двете пречиствателни станции. Работи се по тях. Отделно в града се прави проект. До седмица кметът ме увери, че ще са готови, за да инвестираме и там. Тук са 27 милиона, а там са 35. Така че максимално бързо хората в Перник ще усетят държавната и местната власт в синхрон как работят", допълни Борисов.

Премиерът коментира и свалянето на доверието от Румен Радев, като се направи на изненадан от въпросите на журналистите, и заяви, че не е слушал изявлението.

Към края на изявлението си премиерът нарече "мисирки" репортерите, които тичали след него и задавали въпроси един през друг.

Можете да го чуете в записа, публикуван в официалната фесбук страница на Борисов, на 24-тата минута.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Pe
  Peykov
  44 -12
  19:44, 4 фев 2020
  Какво друго да се очаква от говедо с една книга умствен багаж ?
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Ст
   Станимир
   18 -1
   21:46, 4 фев 2020
   Любовница на крадецът Бойко се обади.
  • Та
   така е
   14 -3
   09:23, 5 фев 2020
   Ганю няма вина ,че е проЗтак. Ами народа. Народа да му и ба мам-та. Като дойдат избори що ходи на майка си в ауспуха. Така ли ще завършат 1300 години история. С един проЗтак начело
  • ИО
   и още нещо
   9 -2
   09:28, 5 фев 2020
   само от началото на годината са взети 600 милиона кредити. А народа спи. И си мисли ,че няма да връща. Или ,че ще се дигне в чужбина. Ще плащаш народе. Ще походиш по чужбина да те кле-цат и като се върнеш плащането започва. Пак ще кажа. По избори пак ходи и се крий и се прави на разсърден. Ганю ше те ОПРАЙ.
  • Хи
   Химената
   10 -1
   09:51, 5 фев 2020
   Аааа, цяла книга не вярвам да е !
  • Ей
   Ей, кух
   6 -1
   09:52, 5 фев 2020
   Много начетен го направи ве !
 • 2
  Bo
  Boo
  10 -2
  09:37, 5 фев 2020
  Бойко тиквата..
 • 3
  Ma
  mailia
  8 -2
  10:04, 5 фев 2020
  Абе нещо на мога да разбера от цялото това строителство.По негова информация строим по 5 км на ден от газопровода/значително по сложно строителство/ ,а пък този водопровод/13км/ще го строим 45 дни т.е.по около 230м на ден.Някой здраво лъже,но защо ли?
  • Ар
   АРСЕН ЛЮПЕН
   3 0
   19:34, 5 фев 2020
   Защо лъже ли? От любов към спорта,пък и му се отдава,талант.
 • 4
  Ба
  баба Стойна
  10 -3
  10:32, 5 фев 2020
  Боко,да дойда да те науча на обноски към хората,а ????Ще те науча как да уважаваш по-висшестоящите от теб,като президента,прокурора,председателя на народното събрание и всички българи в българия и по света!!!!!в противен случай ще тичаш като "мисирка" след хората да гласуват за теб,но това няма да се случи!!!!!!!
 • 5
  Па
  папата
  7 -1
  12:05, 5 фев 2020
  Много интересно всичките тия политици лизачи които му лижат **** след не много време как ще погледнат народа. Как ще квичат като ги изправим пред народен съд. Защото народен съд е имало за предатели като ганю и пак ще има. Българският народ е продажен. Може някой да се разсърди обаче заради КЕЛЕПИРА и майка си ще ппродаде . ФАКТ

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини