Из стилистиката на един премиер: репортерките са мисирки, а тръбите са "сини д**ба" (видео)

„Как па сини тръби намерихме, д**ба, кажи им да ги заравят бързо бе“, каза премиерът Бойко Борисов на кмета на Перник Станислав Владимиров и добави „тури отгоре една червена пътека“.

Това стана по време на инспекцията по строежа на водопровода от Мало Бучино към Перник. 

"Работят 7 багера, имаме километър и половина изкопан. Един камион тръби носи около 107 м, досега идваха по два камиона на денонощие", каза Емил Караниколов, министър на икономиката.

"Събота и неделя да предупредите хората, които си идват по вилите, че ще затворят пътя", каза премиерът.

Според ръководителя на строителния обект ще бъдат увеличени смените, за да бъде завършен проектът в срок. "По наши изчисления - 45 дни", допълни той.

"Паралелно с това правят проект за двете пречиствателни станции. Работи се по тях. Отделно в града се прави проект. До седмица кметът ме увери, че ще са готови, за да инвестираме и там. Тук са 27 милиона, а там са 35. Така че максимално бързо хората в Перник ще усетят държавната и местната власт в синхрон как работят", допълни Борисов.

Премиерът коментира и свалянето на доверието от Румен Радев, като се направи на изненадан от въпросите на журналистите, и заяви, че не е слушал изявлението.

Към края на изявлението си премиерът нарече "мисирки" репортерите, които тичали след него и задавали въпроси един през друг.

Можете да го чуете в записа, публикуван в официалната фесбук страница на Борисов, на 24-тата минута.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Pe
  Peykov
  44 -12
  19:44, 4 фев 2020
  Какво друго да се очаква от говедо с една книга умствен багаж ?
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Ст
   Станимир
   18 -1
   21:46, 4 фев 2020
   Любовница на крадецът Бойко се обади.
  • Та
   така е
   14 -3
   09:23, 5 фев 2020
   Ганю няма вина ,че е проЗтак. Ами народа. Народа да му и ба мам-та. Като дойдат избори що ходи на майка си в ауспуха. Така ли ще завършат 1300 години история. С един проЗтак начело
  • ИО
   и още нещо
   9 -2
   09:28, 5 фев 2020
   само от началото на годината са взети 600 милиона кредити. А народа спи. И си мисли ,че няма да връща. Или ,че ще се дигне в чужбина. Ще плащаш народе. Ще походиш по чужбина да те кле-цат и като се върнеш плащането започва. Пак ще кажа. По избори пак ходи и се крий и се прави на разсърден. Ганю ше те ОПРАЙ.
  • Хи
   Химената
   10 -1
   09:51, 5 фев 2020
   Аааа, цяла книга не вярвам да е !
  • Ей
   Ей, кух
   6 -1
   09:52, 5 фев 2020
   Много начетен го направи ве !
 • 2
  Bo
  Boo
  10 -2
  09:37, 5 фев 2020
  Бойко тиквата..
 • 3
  Ma
  mailia
  8 -2
  10:04, 5 фев 2020
  Абе нещо на мога да разбера от цялото това строителство.По негова информация строим по 5 км на ден от газопровода/значително по сложно строителство/ ,а пък този водопровод/13км/ще го строим 45 дни т.е.по около 230м на ден.Някой здраво лъже,но защо ли?
  • Ар
   АРСЕН ЛЮПЕН
   3 0
   19:34, 5 фев 2020
   Защо лъже ли? От любов към спорта,пък и му се отдава,талант.
 • 4
  Ба
  баба Стойна
  10 -3
  10:32, 5 фев 2020
  Боко,да дойда да те науча на обноски към хората,а ????Ще те науча как да уважаваш по-висшестоящите от теб,като президента,прокурора,председателя на народното събрание и всички българи в българия и по света!!!!!в противен случай ще тичаш като "мисирка" след хората да гласуват за теб,но това няма да се случи!!!!!!!
 • 5
  Па
  папата
  7 -1
  12:05, 5 фев 2020
  Много интересно всичките тия политици лизачи които му лижат **** след не много време как ще погледнат народа. Как ще квичат като ги изправим пред народен съд. Защото народен съд е имало за предатели като ганю и пак ще има. Българският народ е продажен. Може някой да се разсърди обаче заради КЕЛЕПИРА и майка си ще ппродаде . ФАКТ

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
15 юли 2020
Последни новини