Netflix обяви най-гледаните продукции за 2019 година

Със смяната на годината Netflix предложи собствена класация на най-популярните продукции през стрийминг услугата за 2019 г.

Първото място в общата класация за най-популярни филми и сериали заема оригиналната продукция на Netflix Murder Mystery. Комедията с неостаряващия сексапил на Дженифър Анистън и грубоватите, но забавни шеги на Адам Сандлър е гледана от 30 869 863 акаунта в първите три дни от нейната премиера, което е рекорд за най-успешен дебют на филм на Netflix.

Следващото най-популярно заглавие е третият сезон на Stranger Things, следван от екшъна на Майкъл Бей 6 Underground и The Incredibles 2 на Disney.   

Под „популярност“ Netflix разбира броя абонати, които са гледали поне 2 минути от филма или сериал в първите 28 дни от тяхната премиера.

Класацията на най-популярните филми включва криминалната драма The Irishman на Мартин Скорсезе и Оскаровата анимация Spider-man Into The Spider-versе.

При сериалите виждаме още екранизацията на The Witcher, драматичната комедия Death to Me, Sex Education и др.

Що се отнася до комедиите, челните места там се заемат от Sticks and Stones на Дейв Шапел, Irresponsible на Кевин Харт и One Show Fits All на Габриел Иглесиас.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини