Купете календар с уникални снимки за 2020-та на Община Смолян, средствата са за лечението на Денислав и Радина

Изображение 1 от 3

  Любители фотографи снимаха прекрасни гледки от Смолян, Родопите и региона, а най-красивите са включени в календара на Община Смолян за 2020 г.  , който вече е готов, съобщиха от пресцентъра на Общината.  Със събраните средства от него ще се подпомогне лечението на две невръстни дечица от село Смилян-бебенцата Денислав и Радина.

  Календарът на Община Смолян за 2020 г.  е готов и стана прекрасен с фотосите на всички, които участваха в инициативата за втора поредна година  и ще се продава на цена от 5 лв. с благотворителна цел, като парите ще се слагат в специално предназначени за това кутии. Събраните средства ще бъдат  дарени на две дечица от смолянското село Смилян, които се нуждаят от помощ.

  Това са Денислав Сираков, който е на осем месеца и страда от хидроцефалия.   Другото детенце е Радина Колаклиева на 10 месеца, тя е с поставена диагноза микроцефалия. За лечението  двете деца  в Турция  са необходими  средства, които са непосилни за семействата им.

  Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:

  -Деловодството на Община Смолян

  -Местни данъци и такси

  -при секретарката на кмета на Община Смолян

  -Магазини „Мария“, Стария център

  -Магазин „ Rtel“, Стар център, бул. „България „66

  -Старата книжарница, кв. „Райково"

   – Застрахователен брокер „Балкан“, ул. „Дичо Петров „15

  Ако има и други търговски обекти, които искат да продават календара на Община Смолян с цел благотворителност, нека ни пишат!, призовават от Община Смолян.

  Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да пишат на лично съобщение на страницата във фейсбук „ Календар  на община Смолян-2020 г. ” – https: //www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD-2020-%D0%B3-401542360283212/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBx4zB5beBdXUdwQjlYXSBN6cmB_24ZqE_WE9KtGuCFCs-dAOo9pm_efrVxTXoXQELdxfHS7GADAoGm и посочат адрес за доставка, като транспортните разходи ще са за тяхна сметка.

  Снимките, които са на календара  и тези събрали най-много харесвания в страницата в социалната мрежа, вече са изложени в сградата на Общината и всеки, които желае може да ги разгледа. Община Смолян благодари отново на всички, които изпратиха фотосите  и заедно с гражданите беше създаден календара за 2020 г.

   Чрез прекрасните снимки  ще бъдат популяризирани красотите, местностите и природните забележителности на Смолян и региона. Наближават  светли  празници Рождество Христово и Нова година, нека отворим сърцата си и да помогнем на Денислав и Радина да се излекуват и да върнем усмивките и надеждата  на техните родители, призоваха от местната управа на община Смолян.

  СмолянБГвести

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 20.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
  20 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
  20 яну 2020
  Последни новини