Фирма Велвет с ексклузивни промоции през декември

    Въпреки конкуренцията и големите хипермаркети, фирма Велвет вече 15 години успява да се утвърди на пазара благодарение на ниските си цени и голямо разнообразие от стоки.

    В обектите си, които се намират в жк. Орфей, търг. комплекс Веспрем (в тунела), жк. Бадема, до бл.12 (с/у супермаркет Селект) и най-новият им магазин в сградата на Мегамаг Волта (с/у Кауфланд), те предлагат перилни и почистващи препарати, козметика, парфюмерия, памперси за деца. Много от стоките са произведени за страни от Западна Европа, което гарантира по-високо качаство.

    С ежемесечните си брошури, местната семейна фирма ни помага да изберем продуктите, от които има нужда всяко домакинство в ежедневието си и да ги закупим на много изгодни цени.


    На Коледа стават чудеса! Колко клиширано, нали? Но ние не смятаме така. Чудесата са в малките неща. Какво по-хубаво от това да подарим малко от коледната магия на любимите си хора? Все още нямате идеи? Ние ще ви помогнем. Всеки ден от месец декември, в магазина на ул. Търговска 4 (с/у Кауфланд), един продукт ще бъде на екслузивна оферта с уникално ниска цена. На 06.12.2019 изборът пада върху АРИЕЛ прах 1,170кг за 18 пранета на топ цена от 6.49 лева. За продуктите от следващите дни следете страницата на магазина: www.facebook.com/VLVETmagazin/

    А ако не ви се разхожда и предпочитате уюта и топлината на дома, може да си поръчате всичко и ще ви бъде доставено безплатно при поръчка над 30,00 лева. Също така фирмата извършва безплатни доставки в рамките на града към предприятия, учреждения и офиси.

    За коледните и новогодишни празници от Велвет са предвидили много подаръци и изненади за своите клиенти.

    Платена публикация!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини