"Фолк палитра" организира Благотворителен концерт-подкрепа на свой колега

Първомайски музиканти се присъединяват към плеяда любими на публиката изпълнители на народната музика, песни и танци, за да помогнат на свой колега музикант. На една сцена в Димитровградще пеят Пепи Христозова, Ваня Вълкова, Таня Маринова, Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Деан Митев, Николай Славев, Полина Стефанова, Наско Ментата и Злати Илиева.

Със своята музика ще зарадват публиката музикантите от оркестър Фолк палитра с ръководител Петър Войников и солистки Гинка Иванова и Таня Христозова. Те ще излязат с колегите си от Николай Славеев бенд. За да украсят музиката и сцената със танците ще се присъединят и чудесните танцьори от танцова формация “Пловдивъ”.

От 3 години Любен Любенов е в списъкът на пациенти, чакащи бъбречна трансплантация. През този период той посещава 3 пъти седмично центъра по хемодиализа в Хасково. Донор все още няма и с всеки ден той се отдалечава от вероятността да бъде трансплантиран.

Общото му състояние се влошава, шансът за живот на Любчо става все по нищожен, казва колежката му Гинка Иванова.

За лечение и трансплантация в чужбина средствата са недостатъчни. Затова с молба за помощ към неговите съграждани и почитатели се обръщат семейство му и приятели. Те канят всички любители на творчеството ми и на народната музика на Благотворителен концерт, който ще се състои на 2 декември от 18:30 в спортна зала “Младост” – Димитровград . Входът е 10 лв. Резервации можете да направите на тел. 0877666262. Билети ще се продават на касите на театър „Апостол Карамитев“, в книжарница „Знание“ - ДИмитровград както и на касите в залата в деня на концерта.

Желаещите могат да помогнат и на банкова сметка

Банка ДСК-ЕАД

IBAN: BG16STSA 9300 0026 3398 61

Любен Костов Любенов

 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини