Той уволни всички артисти от лейбъла си - станал твърде голям (видео)

Руският продуцент и музикант Максим Фадеев обяви прекратяването на договорите с всички изпълнители на лейбъла си MALFA. Той обяви това в YouTube в сряда, 30 октомври.

"MALFA прекрати договорите си с всички изпълнители на лейбъла. Без изключение. В същото време ние предоставихме цялото съдържание на изпълнителите за безвъзмездно ползване ”, обясни Фадеев, като веднага добави, че на двамата бивши изпълнители на лейбъла, с които тече съдебният спор, не се прехвърлят правата върху песните.

Фадеев заяви, че се е решил на подобен акт, тъй като компанията му "нарасна до такъв размер, че беше почти невъзможно да се контролира". "Искам да преструктурирам изцяло компанията и нейната същност. Вътрешното послание", подчертава той, като отбелязва, че новата компания ще бъде много малка, ексклузивна и "много скъпа".

MALFA включваше изпълнители като Molly (Олга Серябкина), групата Serebro, артистите Исайя, Fika и appledream.

Максим Фадеев е на 51 години. Известен е с много неща, включително работата му с Наргиз Закирова. През август бе съобщено, че той прекратява договора със Закирова и й забранява да пее песните му. И жалко, защото една от най-яките и смислени песни на руски те изпяха в дует.  Да си я спомним - "ВДВОЁМ". Композиторът Максим Фадеев за първи път изпълнява музика, писана от друг в дует с Наргиз. През 2005 година Макс губи слуха си, което за композитор е трагедия. Но силата на волята и духа му не позволяват да се оттегли. А Наргиз до този момент само е мечтаела за сцената.

Клипът е заснет в най-голямата библиотека в Европа, в която се пазят над 46 милиона книги. Неочаквано работещите там донесли огромен брой нотни композиции на Фадеев и го помолили за автограф. Така в библиотеката сега неговите ноти се пазят редом с нотите на велики композитори - Чайковски, Мусоргски, Рахманинов, Глинка. В клипа танцува брейкър, загубил крака си в катастрофа.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Х
  х
  0 0
  08:54, 31 окт 2019
  Музиката е тъпа, само текста е силен.

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020
Последни новини