Иво Димов не управлява само от кабинета си, той е между хората и познава проблемите на всяко село

Изображение 1 от 5

  „Кмете, благодаря ти, че не издаваш командите си от високо в кабинета, а си между хората. Дори, като те видях качен на разбития покрив на читалището си помислих, че си огън момче и мога да ти имам доверие“. Така се обърна Стойко Стойков от село Сталево към кандидата за кмет на Димитровград. “Имаш нашата подкрепа за тези избори!”,  допълни Стойко Стойков и залата избухна в аплодисменти.

  „Имах намерение да направя отчет на свършеното през изтеклия мандат, но още в началото на срещата, вие ме подкрепихте и това е много ценно за мен и екипа ми”, каза Димов.

  Той обясни, че селото разполага с природни исторически дадености, като месността “Хасаря“. Затова ще започне работа по приоритетна ос 6: “Регионален туризъм“. На ход е процедура „Развитие на туритсическа атракция" с обекти недвижими  културни цености, държавна собственост и финансиране чрез финансови инструменти  – максимум 85 % БФП. Така, че през следващия мандат вашето село да посреща гости и туристи. Кандидатът за общински съветник за втори мандат Добринка Ганева живее от 12 години в Сталево. Тя припомни, че местното читалище получава 14 хиляди лева субсидии и така могат да се развиват различни дейности, а мечтата на хората  от селото се е сбъднала - имат пенсионерски клуб, където се събират около 50 души, а тази придобивка дължат на  даденото здраво рамо на Иво Димов.

  При посещение в село Скобелево хората казаха на двамата кметове на Димитровград Иво Димов и на селото Емил Маринов, че съвместната им работа е довела до резултати. Вече имат осветени улици, 200 метра канализация, важна за селото, почистен гробищен парк, ремонтирани читалище, църква  и  здравна служба, която тънела в разруха от 40 години. Сталево е модерно село с  интернет и млади хора. 30 души работят в „Язаки“, извозват ги безплатно, получават ваучери за храна и подържат добър стандрат. Общината полага грижа и за социално слабите, които се нуждаят от грижи. 25 души от селото получават безплатно всеки ден топъл обяд.

  Иво Димов призова хората да гласуват с номер  43 в  бюлетината, защото ПП ГЕРБ предлага въможни и изпълними идеи. 

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Хороскоп за 19.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще определите приоритетите си и отговорно ще се заемете с реализацията на важните задачи днес. За щастие, ще имате подкрепата на човек, който милее за вас. Близостта му ви дава кураж и усилва вярата ви. Добри изяви ще имат хората на изкуството и интелектуалния труд. Финансови придобивки.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела, като по-малко се доверявате на другите и следвате собствената си мисъл. Не позволявайте на депресията да ви завладее.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Намеренията ви днес ще се осъществяват. Това ще ви отвори допълнителна работа, но за сметка на това ще имате добри възможности за бъдещето. На някои от вас им предстои пътуване, свързано с ново сътрудничество. Организацията по преместване на дейност в друг град ще ви ангажира повече от очакваното.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си. В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Бъдете по-търпеливи днес. Спомнете си, че хубавите неща стават бавно. Отношенията ви със сърдечния партньор постепенно навлизат в желаната от вас насока. В делови план ще получите реални възможности за разширяване на бизнеса си. Нужно ви е да се доверите на повече хора. Сами няма да се справите.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят може да бъде много успешен ако успеете да се възползвате от връзките си в деловите среди. Възможно е да възродите старо ползотворно партньорство или пък откриете най-подходящия за работата ви човек. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, на когото до скоро не сте имали доверие. Не бъдете твърде предубедени, ако го изслушате е много вероятно да промените мнението си.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Колебанията ви по отношение на предстояща изява са излишни, имате всичко, което ви е нужно, за да се справите. Харесвани сте и ще бъдете насърчени от онези, на чието мнение особено държите. Целите ви са ясни, подготовката е към края си, действайте. Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете разбиране към проблемите на някого, който очаква да го подкрепите, за да не се притеснявате, когато ви се наложи да търсите услугите му. Този момент скоро ще дойде, за това не роптайте срещу съдбата си. Ако обедините усилията си, по-лесно ще изведете идеите си до успешна реализация.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съзнателно се насочете към работа, в която имате изявени способности, за да си осигурите бърз старт и добри печалби. Не се забърквайте в конфликти, които не ви засягат, дори и да сте изкушени да натриете носа някому. Светско събитие вечерта ще ви срещне с популярни хора, познанството с които ще ви е от полза.
  19 ное 2019
  Последни новини