Иво Димов не управлява само от кабинета си, той е между хората и познава проблемите на всяко село

Изображение 1 от 5

  „Кмете, благодаря ти, че не издаваш командите си от високо в кабинета, а си между хората. Дори, като те видях качен на разбития покрив на читалището си помислих, че си огън момче и мога да ти имам доверие“. Така се обърна Стойко Стойков от село Сталево към кандидата за кмет на Димитровград. “Имаш нашата подкрепа за тези избори!”,  допълни Стойко Стойков и залата избухна в аплодисменти.

  „Имах намерение да направя отчет на свършеното през изтеклия мандат, но още в началото на срещата, вие ме подкрепихте и това е много ценно за мен и екипа ми”, каза Димов.

  Той обясни, че селото разполага с природни исторически дадености, като месността “Хасаря“. Затова ще започне работа по приоритетна ос 6: “Регионален туризъм“. На ход е процедура „Развитие на туритсическа атракция" с обекти недвижими  културни цености, държавна собственост и финансиране чрез финансови инструменти  – максимум 85 % БФП. Така, че през следващия мандат вашето село да посреща гости и туристи. Кандидатът за общински съветник за втори мандат Добринка Ганева живее от 12 години в Сталево. Тя припомни, че местното читалище получава 14 хиляди лева субсидии и така могат да се развиват различни дейности, а мечтата на хората  от селото се е сбъднала - имат пенсионерски клуб, където се събират около 50 души, а тази придобивка дължат на  даденото здраво рамо на Иво Димов.

  При посещение в село Скобелево хората казаха на двамата кметове на Димитровград Иво Димов и на селото Емил Маринов, че съвместната им работа е довела до резултати. Вече имат осветени улици, 200 метра канализация, важна за селото, почистен гробищен парк, ремонтирани читалище, църква  и  здравна служба, която тънела в разруха от 40 години. Сталево е модерно село с  интернет и млади хора. 30 души работят в „Язаки“, извозват ги безплатно, получават ваучери за храна и подържат добър стандрат. Общината полага грижа и за социално слабите, които се нуждаят от грижи. 25 души от селото получават безплатно всеки ден топъл обяд.

  Иво Димов призова хората да гласуват с номер  43 в  бюлетината, защото ПП ГЕРБ предлага въможни и изпълними идеи. 

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Хороскоп за 14.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Наложете си да мислите позитивно и гледайте оптимистично на живота. Съдбата ще ви предложи възможност за излизане от положението, в което сте, стига да проявите активност и да не спирате в развитието си. Заниманията ви ще са ползотворни и ще се справите в деликатна ситуация, без да се натоварвате излишно.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Забележителните ви организаторски способности с пълна сила ще се проявят днес в момент, когато всички погледи са обърнати към вас. Това е шанс да демонстрирате самообладанието си и чувството за отговорност. Насочете усилията си в затвърждаване позициите на екипа ви, като не се страхувате да бъдете безкомпромисни, когато това се налага.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте в стихията си. Неудържими сте и се изявявате в различни сфери. Моментът е много подходящ да започнете работа по осъществяването на своя идея. Добре е да отделите повече време за проучвания. В случая добрата подготовка ще се окаже решаваща за окончателния ви успех. Получавате добри новини от приятели, в момента са далеч от вас.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Няма да ви липсват емоции от всякакъв характер, но ще постигнете замисленото. Наясно сте с това какво искате и как да го постигнете, а това никак не е малко. Не се задълбочавайте върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете концентрирани днес, в противен случай може да пропуснете нещо, за което ще съжалявате впоследствие. Помагате на близък приятел да се справи със свой проблем. Умеете да правите компромиси, от което зависи и разбирателството ви с околните. Ако сте в постоянно движение днес, осигурете си достатъчно спокойствие вечерта.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите и притесненията ви ще се окажат напразни. Работата ви е в ход и ще постигнете напредък в областта, която ви интересува. Интимните ви желания ще се удовлетворят, но бъдете по-смели. Проблем, който не търпи отлагане ще намери своето решение, с което ще удовлетворите всички заинтересовани.
  14 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.
  14 юли 2020
  Последни новини