Иво Димов не управлява само от кабинета си, той е между хората и познава проблемите на всяко село

Изображение 1 от 5

    „Кмете, благодаря ти, че не издаваш командите си от високо в кабинета, а си между хората. Дори, като те видях качен на разбития покрив на читалището си помислих, че си огън момче и мога да ти имам доверие“. Така се обърна Стойко Стойков от село Сталево към кандидата за кмет на Димитровград. “Имаш нашата подкрепа за тези избори!”,  допълни Стойко Стойков и залата избухна в аплодисменти.

    „Имах намерение да направя отчет на свършеното през изтеклия мандат, но още в началото на срещата, вие ме подкрепихте и това е много ценно за мен и екипа ми”, каза Димов.

    Той обясни, че селото разполага с природни исторически дадености, като месността “Хасаря“. Затова ще започне работа по приоритетна ос 6: “Регионален туризъм“. На ход е процедура „Развитие на туритсическа атракция" с обекти недвижими  културни цености, държавна собственост и финансиране чрез финансови инструменти  – максимум 85 % БФП. Така, че през следващия мандат вашето село да посреща гости и туристи. Кандидатът за общински съветник за втори мандат Добринка Ганева живее от 12 години в Сталево. Тя припомни, че местното читалище получава 14 хиляди лева субсидии и така могат да се развиват различни дейности, а мечтата на хората  от селото се е сбъднала - имат пенсионерски клуб, където се събират около 50 души, а тази придобивка дължат на  даденото здраво рамо на Иво Димов.

    При посещение в село Скобелево хората казаха на двамата кметове на Димитровград Иво Димов и на селото Емил Маринов, че съвместната им работа е довела до резултати. Вече имат осветени улици, 200 метра канализация, важна за селото, почистен гробищен парк, ремонтирани читалище, църква  и  здравна служба, която тънела в разруха от 40 години. Сталево е модерно село с  интернет и млади хора. 30 души работят в „Язаки“, извозват ги безплатно, получават ваучери за храна и подържат добър стандрат. Общината полага грижа и за социално слабите, които се нуждаят от грижи. 25 души от селото получават безплатно всеки ден топъл обяд.

    Иво Димов призова хората да гласуват с номер  43 в  бюлетината, защото ПП ГЕРБ предлага въможни и изпълними идеи. 

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини