Село Бодрово е доказало, че има възможности да развива културата, която е приоритет в програмата на кандидата за кмет Иво Димов

Изображение 1 от 5

    „Няма малки и големи села. Грижата ми за хората от всяко населено място е еднаква“ - каза кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов пред жителите на село Бодрово. “Знаете, че от 8 години местните данъци и такси в общината не са се повишавали, а бюджетът е недостатъчен. Затова екипът ми работи по европейски проекти, за да бъдат реализирани повече идеи. Общината подкрепя и частната инициатива, каквато е международния пленер, чийто домакин е село Бодрово", посочи Димов.

    Кандидатът за общински съветник Гроздан Грозев, който беше в предишния мандат в комисията по култура допълни, че такива симпозиуми дават тласък на населените места, където се провеждат. Гроздан Грозев е председател на КДК в Димитровград и като реставратор на стари семейни гербове е работил в Европа. Според него, провеждането на подобни инициативи, като пленера на художници в малки населени места, дават поминък на хората, и селото се превръща в туристическа атракция. Участниците – чужденци от своя страна препоръчват на свои колеги населеното място, така че Бодрово има переспектива и може да  се развива  в тази област и  тепърва ще става известно в Европа.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини