Партия "Воля" представя своята листа с кандидати за общински съвет на Смолян

  Листа с кандидати за общински съветници от политическа партия „Воля“ с №51 в бюлетината – обединени под мотото: „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Водач на листата за общински съветници е Максим Банков, управител на хотел „Смолян“-неговото верую е:  Винаги говоря с пълна откровеност, което считам за първо условие за едно приятелско общуване!

  В състава на листата за общински съветници от ПП“ Воля“ са включени доказали се, знаещи и можещи, морално чисти кандидати, милеещи за добруването и имащи категоричната воля да работятс цялата си енергия и жар за превръщането на града ни в добро място за живеене.

  В листата са включени доказали се в живота експерти с различни професии, предимно млади и образовани-инженери, икономисти, бизнесмени, мениджъри, компютърни специалисти, педагози, журналисти и писатели. Нас ни обединява волята отново да превърнем града ни в една от огърлиците на света!

  Акценти в предизборната платформа на кандидатите за съветници в новия общински съвет на Смолян от ПП "Воля":

  -Разпореждането с общинска собственост да е насочено не само като пазарна трансформация на собствеността, а към пряк ангажимент за създаване и поддържане на по-добра градска среда: обществено строителство, зелени площи, зани за отдих

  -Ефикасен контрол при изпълнение на дейностите по сметосъбиране и сметопочистване

  -Разкриване на възможности за определяне на паркингместа по квартали и централна градска част, за да се избегне паркиранепо улични платна и тротоари

  -Специална програма за възраждане на занаятчийството в рамките на града

  -Разкриване на борса за предлагане и пазар на селскостопанска и животинска продукция

  -Редуциране на пенсионерските клубове, както и строги правила за ползване и стопанисване-без настаняване в тях на еднолични търговци, разкриване на модерен дом за стари хора

  „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Купуането и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 06.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  06 юни 2020
  Последни новини