Учениците от "Васил Левски" започнаха учебна година с нови униформи

  Учениците от хасковското СУ "Васил Левски" започнаха новата учебна година с нови униформи. Голяма част от децата днес бяха облечени с червени тениски с лого на училището, които са елемент от облеклото.

  Въвеждането на униформата е по решение на Педагогическия съвет, на който са присъствали членове на Обществения съвет, на Училищното настоятелство и на Ученическия съвет, обясни директорката на школото Милена Михайлова. Тя поясни, че идеята за униформата е подкрепена от 650 родители. Изработването на облеклата е дело на хасковска фирма.

  Тази години в училището са записани 710 ученици. Те са разпределени в 31 паралелки. 490 ученици са обхванати в целодневна форма на обучение. За първи път прагът на школото прекрачиха 104 първокласници.

  За учениците новата учебна година започна с тържество в двора на школото с песни и танци. Беше посрещнато знамето на училището, а под звуците на националния химн бе издигнат български флаг. Отец Никола отслужи тържествен водосвет за здраве и благодат за новата учебна година.

  Слово пред присъстващите произнесе директорката Милена Михайлова. Тя поздрави учениците с първия учебен ден и им пожела успешна и ползотворна учебна година, изпълнена с приятни емоции. На педагозите пожела здраве и сили, които ще са им нужни да раздават любов, опит и пример на учениците в школото.

  Сред официалните гости бяха областният управител на Хасково Станислав Дечев, Иван Ванчев - началник отдел в Регионалното управление на образованието и Наталия Пачеманова - шеф на дирекция "Европейски и национални програми и проекти и екология" в община Хасково, поято прочете поздравителен адрес от кмета Добри Беливанов.

  След официалната церемония всички ученици се отправиха към класните стаи. Първи бяха децата от подготвителната група и пърокласниците, придружени от класните им ръководителки, които минаха под специално изработена арка от балони. Влизайки в класните стаи ги очакваха комплекти с учебници.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Цв
   цветар
   20 -36
   11:49, 16 сеп 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
   Уч
   Учителка от училището
   15 -6
   18:44, 16 сеп 2019
   Униформите са много хубави. Не може на училище да ми идват с фланелки до кръста и разръфани дънки
  • 3
   Се
   Седесар
   4 -3
   08:37, 17 сеп 2019
   Ало учителката нали за това се борихме да няма униформи всеки да ходи както иска ---със гащи без гащи със дънки с плънки Каекви са тия болшевишки измишльотини Нали за това ревяхме до посиране СДС СДС СДС а някои наистина се посираха тае вмирисваха околната среда
  • 4
   Въ
   Възмутен
   8 -1
   10:03, 17 сеп 2019
   с това червено приличат на митинг на БСП, или агитката на ЦСКА...ало, какво става

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  19 фев 2020
  Последни новини