Вашата визия за работата на новия кмет и Общински съвет в Хасково (анкета)

В няколко поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещата управа на града.

В предходните две допитвания имахте възможност да посочите какви качества трябва да притежава новия градоначалник на Хасково и какви са приоритетните проблеми, с чието решение очаквате той да се заеме след встъпването си в длъжност.

В настоящата анкета обаче засягаме темата за взаимодействието между законодателната и изпълнителната власт в местното самоуправление-кои от добрите практики трябва да бъдат запазени и какво-променено в следващия мандат.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.


 

Вашата визия за работата на новия кмет и ОбС

Кои от негативните явления в досегашната практика между кмета и Общинския съвет забелязвате и искате да бъдат изчистени в следващия мандат?

Какви практики бихте желали да се наложат занапред от страна на Общинския съвет ?

Кой е по-важен?

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ne
  nelicha - нелича
  14 0
  02:41, 14 сеп 2019
  Колкото по малко се сещаме за него и за майка му , толкова е по добро управлението му . Това е друго няма .
 • 2
  Ко
  Коте
  19 -2
  09:52, 14 сеп 2019
  Само кучета.. глутници из целият град! Господин кмете тръгнете от стадион Младост в посока център - поликлиника / по Бул. България/ и ще забележете около всяко дръвче ланца на кучета. Ние г-н кмете нямаме нищо против кучетата, но Вие решихте да пуснете хуманно около нас и те сеят болести и зарази. Смоите скромни обувки и Вашите ние ги носим навсякъде дори и в къщи. Служителките на Екопрогрес метът листата, но фекалиите не ЗАЩОТО нямат лопати... това ми обясняват всеки път на въпроса ми .. Зщо????? Нямали лопати, ами купете им така и така харчите от нашите данъци за служители и консумативи. Пълна порнография е в града.. ами елементарно да забележиш...
 • 3
  Со
  Социолог
  19 -5
  10:21, 14 сеп 2019
  Извинете кой написа тези безумни въпроси? Може ли да зададете ясен въпрос, а не объркани размисли на неграмотен мозък, по които после да си съчините и резултатите от допитването. Рядко срещана простотия. Но ние не сме рядко срещани идиоти.
 • 4
  Ме
  местен
  6 -2
  13:01, 14 сеп 2019
  Г-н социолог, пишете до редакцията.След като това ви е професията помогнете им да зададат правилните въпроси.Може би нямат опит, те не са учили социология.Няма нищо лошо в това да се опитате да им помогнете.Тяхната инициатива не е лоша.Предполагам че искат чрез въпросите си да накарат хората да мислят .Ако сме нормално общество ще гледаме за в бъдеще вече да не правим същите грешки които вече сме направили.А грешка направихме.В желанието си да свалим стария кмет не догледахме новия кандидат.Нека да не правим пак същата грешка.Управляващите нека си дадат сметка че хасковлии заслужават не послушен кмет, а умен кмет.Кмет, който да защитава интересите на града.
 • 5
  Да
  да обобщим
  11 -14
  14:34, 14 сеп 2019
  Никога повече Г.Иванов !Никога повече Беливанов !Не знам дали трябва да изчакаме още 4 години за да кажем - Никога повече Герб !
 • 6
  Bl
  Blessings
  5 -2
  11:25, 15 сеп 2019
  Само желаем да не е брадат козел.
 • 7
  Ма
  мастикаджия
  4 -1
  20:26, 15 сеп 2019
  Да се обеси авторът на въпросите!
 • 8
  Яс
  Ясно е....
  1 0
  15:21, 16 сеп 2019
  То е ясно кой ще е новия кмет на 99,98%. Станиславчоооооо, нашето чадо. ДПС ще си даде гласовете на ГРОБ, и Делянчо ще управлява Хасково чрез Станиславчоооо. Това и новите първокласници го знаят. На Делянчо му трябват мангизи за наем на мама.

Хороскоп за 17.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
В движение и работа ще премине деня за повечето от вас. Прекалената ви активност може да ви създаде проблеми, бъдете внимателни с онези, които не споделят идеите ви. Спазвайте добрия тон и не се поддавайте на провокации, така ще запазите спокойствието и работоспособността си.
17.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не разчитайте на случайността, а действайте. Постарайте се сами да потърсите решение на въпросите, които ви интересуват, и едва тогава прибягвайте до помощ от другите. Откриват ви се възможности, които не бива да пренебрегвате. Успешни ще са пътуванията ви, но внимавайте с изправността на автомобила си, ако шофирате.
17.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отнесете се с разбиране към проблемите на хората от обкръжението си и не злоупотребявайте с търпението им. На работното място ще се появят нови изисквания, с които ще трябва да се съобразявате. Няма да ви е лесно, но предвид уменията ви, ще се справите. В края на деня потърсете подходящи начини за разпускане.
17.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Търсещите промяната ще започнат на чисто в професионалната сфера и това ще осмисли живота им. Промени се предвиждат и в личните ви взаимоотношения. Загатната до сега връзка ще премине в друга фаза, за едни напред, за други, означаваща край. Не бъдете в нищо прибързани. Внимателно обмисляйте възможностите си.
17.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще осмислите много от нещата, които ви предстоят и ще се опитате да намерите най-доброто решение на решаващ въпрос. Не бъдете предубедени към определени подходи, а се опитайте да сте отворени към всяко едно нещо, което може да ви е от полза. Въпрос, касаещ личния ви живот не търпи отлагане, затова ще трябва да отнемете от работното си време.
17.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Новости от интимен характер ще разнообразят деня ви. За някои те ще са свързани с появата на нова личност, а за други с обяснения и не дотам желани емоции. Във всички случаи ще се съобразявате повече със себе си и по-малко с околните. Следвайте целите си и ще останете доволни от свършеното.
17.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Очертават се успешни ходове, а вие отдавна давате заявка за тях. Ще ви се предложи възможност, която, ако добре използвате , резултатите ще ви радват. Подкрепата на близките ще ви стимулира към действие. За някои се очертава вълнуващ разговор с човек, към когото не сте безразлични.
17.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят се очертава като особено ползотворен за повечето от представителите на зодията. Днес кипите от енергия и хъс за работа. Справяте се чудесно с професионалните си задължения и имате голям успех в контактите си с делови съмишленици. От голямо значение ще се окаже способността ви да мислите бързо.
17.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Бъде практични и не лишавайте околните от възможността да се включат в работата ви. Денят предразполага към споделеност във всичко. Дистанцирането ще ви направи тъжни. По-малко говорете и никакъв случай за неща, които не мислите. В противен случай ще си навлечете неприятности.
17.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще работите за собствените за интересите си, без да се съобразявате с околните. Постигнатото може и да ви удовлетвори, но дали няма да нараните някого с поведението си. Ако това ви интересува, станете по-дискретни и учтиви в отношенията си. Пазете се да не попаднете на по-хитри от вас хора.
17.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Без да губите настроение, ще се включите в събитията на деня. Срещите ще ви носят добра перспектива за бизнеса ви, но разбира се, ако покажете активността си. Бъдете добри и не губете мярката в общуването, като не се поддавате и на ласкателства. Бъдете себе си и няма да ви липсват хубави емоции.
17.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Очевидно доброто ви настроение е заразително. Съсредоточената ви работа върху нещо, което според вас е печелившо, дава резултати. Останете верни на себе си и не пропускайте да споделите вълненията си с близък човек. Бъдете повече време с партньора си, дори това да ви струва усилия. Сега е момента.
17.09.2019
Последни новини