Григор Димитров стана част от седмицата на модата в Ню Йорк

Григор Димитров остана в Ню Йорк, за да посети модно ревю на известния дизайнер Том Форд. Полуфиналистът от тазгодишния US Open сподели в профила си в „Instagram“ как гледа събитието от първи ред. Така той стана част от седмицата на модата в града, която започна в петък.

Том Форд, който е новият изпълнителен директор на Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA) представи новата си колекция, залагайки на спортно-елегантните модели, пише Vogue.

Първите ревюта тази есен са на известните дизайнери Ралф Лорън и Джеръми Скот.

Григор се срещна с баскетболиста Ръсел Уестбрук и със Серина Уилямс, а на ревюто бяха още Майли Сайръс, Джоан Смолс, Амбър Валета и други известни личности.

Първата ни ракета ще си тръгне със страхотни спомени от Ню Йорк, тъй като записа първа победа в кариерата си срещу Роджър Федерер и дебютира на полуфинлите в последния „мейджър“ за годината. Макар да загуби на този етап от Даниил Медведев, Димитров прекъсна негативна серия от загуби и направи своето „възраждане“.

То го върна отново в топ 25 на световната ранглиста, а преди участието си на US Open заемаше 78-о място.

За Григор предстоят турнирите в Ченду и Пекин, които започват този месец. След това Димитров е заявил участие за надпреварата във Виена, където ще играе за втори пореден сезон.

Източник: tenniskafe.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мо
    Моника . Петкова
    0 0
    18:33, 11 сеп 2019
    Гришо с теб сме аз бях наи добрата в хасково и от тениса си изкарвах добре сега се занимавам с коли под наем и ако искаш ме намери да си говорим да направим нещто за хасково зала аз сам богата много
Последни новини