Continental Mobiles: диамантен Nokia E71

Фирмата Continental Mobiles, занимаваща се с изработка на ексклузивни версии на мобилни устройства с употреба на луксозни материали, е "облагородила" и бизнес-смартфона Nokia E71. Естествено, в тази си модификация смартфонът, който е с диамантено покритие на корпуса, би бил подходящ преди всичко за свръхбогати бизнесмени и представители на висшата администрация.

Инструстираните в Nokia E71 диаманти са от най-висок клас (VS1), като са разположени по периметъра на предния панел и от двете страни на капака на батерията. Всеки екземпляр на телефона се изработва ръчно, по индивидуална поръчка. Фирмата съобщава, че самият процес на инкрустиране отнема между 14 и 21 дни, като работата се извършва от британски бижутери. Цената на Nokia E71 в диамантен корпус е около 6000 британски лири.

Continental Mobiles вече са ни познати с широка гама от модификации на iPhone, покрити с различни скъпоценни камъни (диаманти, сапфири, изумруди, рубини), както и с диамантени версии на Nokia N95, разнообразни модели на Blackberry, Nokia Arte и други премиум-устройства. Впрочем фирмата предлагаше златна версия на Nokia E71 още в края на миналата година.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини