ДПС ще спасява България от Зеления октопод

ДПС ще излезе с предложение „как да отървем инвеститорите от Зеления октопод, който ги изнудва“. Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид в предаването „Неделя 150“ по БНР.

"Изцяло програмата ни е насочена към ускоряване на икономиката и по-бързи темпове на растеж, които да ни позволят да догоним част от държавите членки в ЕС и да повишим стандарта на българския гражданин. На първо място, това ще стане с всички онези мерки, които са насочени против бюрокрацията, които ще намалят, ще скъсят времето, защото това време, тази загуба на време на инвеститорите кара много от тях да бягат от България или да предпочетат съседни нам страни", обясни депесарят.

Резултатите от евровота показват, че няма нужда от предсрочни избори, каза Хамид. Но от ДПС продължавали да настояват за експертен кабинет, който да управлява в рамките на сегашния парламент.

Хамид подчерта, че ДПС е подготвило „Програма за ускорено догонващо развитие на България“. В нея била и идеята на Делян Пеевски за намаляване на ДДС за хляба, лекарствата и книгите.

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини