Завръщането на Spice Girls

Миналия уикенд Spice Girls изнесоха първи концерт от турнето си, което ще обиколи осем града във Великобритания. Групата се раздели през 2000 г., но се събираше на няколко пъти след това. Първо през 2007 г. за световно турне и след това пет години по-късно за изпълнение на Олимпийските игри в Лондон. Както в последните пъти и тук липсваше Виктория Бекъм, която реши да се фокусира върху модата. Въпреки това тя не пропусна да подкрепи своите колежки в Инстаграм.

Spice Girls започнаха своето представяне с приветствие към всички хора. „Добре дошли на всички възрасти, раси, полове, идентичности, народи, сексуални ориентации, религии, вярвания и възможности“. Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел излязоха на сцената, облечени с костюми от времето, когато групата беше на върха.

Шоуто в Дъблин не мина и без проблеми. Феновете бяха разочаровани след като звукът не е бил на ниво. Част от публиката твърди, че текстът на песните въобще не се е разбирал, а понякога дори не се чувало нищо от сцената.

Отсъствието на Виктория Бекъм никога не минава незабелязано. Още преди да се заговори за турне, съпругата на Дейвид Бекъм категорично отхвърли слуховете за събиране на групата. Spice Girls обаче все пак се завърнаха, но без една от звездите си. На концерта в Ирландия феновете бяха в очакване да разберат как групата ще се справи с една певица по-малко. Според Daily Mail Гери Халилуел е поела задачата да замести Пош Спайс.

Публиката успя да се върне в 90-те години на миналия век с песните „Wannabe“, „Spice Up Your Life“, „Do It“ и още много други. Турнето на групата ще продължи до 15-и юни.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини