Лейди Гага се съблече на благотворителен бал

Изображение 1 от 3

    Лейди Гага предизвика еуфория на благотворителния бал на Музея Метрополитън в Ню Йорк, чрез който се събират средства за Института за костюми към музея.

    Преди бала, поканените звездите, дефилират по червения килим на музея в Ню Йорк, показвайки впечатляващи тоалети.

    Лейди Гага обра овациите, като се появи с пищна рокля-наметало с качулка в цвят фуксия, дело на американския дизайнер Брендън Максуел. Пред очите на фотографите певицата свали роклята и отдолу се появи впечатляваща черна рокля на същия дизайнер, с която Лейди Гага парадира известно време, държейки и черен чадър.

    После тя свали черната рокля и отдолу се показа розова сексапилна рокля с тънки презрамки. Последва махане на още един пласт и Гага остана по черен сутиен, черни бикини и мрежест чорапогащник, позирайки провокативно на стъпалата пред музея.

    Към тоалета имаше и необичаен аксесоар - розова малка каручка с прозрачни кутии за шапки с две розови шапки в тях. Певицата беше и с огромни златно-черни изкуствени мигли и с руса перука каре с бретон с тук-там навързани на панделки кичури.

    Мотото на благотворителната инициатива тази година беше "Камп - бележки за модата". То бе вдъхновено от есето "Бележки за камп" от 1964 г. на Сюзан Зонтаг, в което тя описва стила в модата камп. В това есе тя твърди, че за този моден феномен не трябва да се говори и че "ако някой говори за него, това означава да го предаде".

    Източник: offnews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини