Прокуратурата проверява Горанов. Преглед на печата

Проверките на прокуратурата са сред водещите теми на съботните вестници.

"Финансовият министър Владислав Горанов се яви в парламента специално да обясни пред медиите, че имотът, заради който ще бъде проверяван от прокуратурата, не му е предоставен безвъзмездно от бизнесмен, а от негов и на децата му кръстник, съобщи БНР. "Проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи при положение, че има някакви подозрения за нещо нередно. Този апартамент ми е предоставен през 2012 година за ползване от близък мой роднина, кръстник на двете ми деца и на мен. Първо в случая не говорим за тази хипотеза, предоставена от някой бизнесмен, по-скоро предоставен от някой роднина. От законова гледна точка ми е кръстник, и аз, ако имах някакви притеснения нямаше да го декларирам, и то по начина, по който действително се ползва. В декларацията пред КОНПИ твърдо заявявам, че този конкретен имот няма нищо общо с фамилия Домусчиеви, техния бизнес или техните собствености", каза Горанов. Според сайта "Биволъ" кръстникът на Горанов се казва Иван Сариев, а жилището се води официално на съпругата му - Снежана Радкова Сариева. Купено е през 2011 г. срещу 382 000 лв. Сариев е бизнесмен в сферата на електрониката и известен масон, като от 2011 г. до 2017 г. е бил велик майстор на Обединената велика ложа на България, посочва "Биволъ". Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че ще провери дали Горанов живее от години безплатно в апартамент на бизнесмена Кирил Домусчиев. В имотната си декларация, подадена пред КОНПИ тази година финансовият министър е обявил, че ползва безмъзмездно апартамент от 180 км. м в столицата, за който е известно, че се намира в комплекса "Есте хоум енд спа", собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев. Разпоредената проверка е за престъпление по два текста от Наказателния кодекс - за използване на служебно положение с цел набавяне облага за себе си или за другиго, и за търговия с влияние..." - в. "Сега".

"Цветанов за проверката на Горанов: Аз съм минал по този път няколко пъти "Когато се гласуваха оставките на тримата министри, тогава също една от политическите партии в Обединени патриоти не подкрепи оставките им. Не искам да коментирам отношенията с коалиционните ни партньори, защото не е коректно". Това каза пред Би Ти Ви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. "ЕК отпусна 160 млн. евро целеви средства за България, за да купим техника. Ние членуваме в най-голямото европейско семейство - Европейската народна партия", обясни Цветанов. "Нямаме абсолютно никакви притеснения. За всяка една информация, която постъпва за личности в управлението, има съответни институции, които трябва да направят проверки, за да се покаже истината. Чест прави, че българските институции, че независимо кой каква позиция заема в държавата, те работят и правят проверки. Законът е еднакъв за всички". Така коментира той проверката на имотите на финансовия министър Владислав Горанов. "Апартаментът бил от кръстника и се оказа, че няма нищо общо с Домусчиеви". "Проверка има. Не се притеснявам от това. Аз съм минал по този път няколко пъти за един и същи период. Политиците са изложени винаги на фокуса на обществения интерес. И нека да се докаже, че няма защитеност за нито един, независимо от поста му", допълни Цветанов..." - в. "24 часа".

"Замисляли ли сте се защо толкова мразим опорните точки? Защото не само сами си ги създаваме, но и живеем по тях. По тях обичаме, по тях мразим, по тях ни управляват, по тях протестираме. До миналата седмица опорните точки на всички в държавата бяха Валери Симеонов и протестите. ГЕРБ и патриотите ги приемаха със стиснати зъби, БСП ги яхаше на кръгъл час, градската десница завиждаше, че не ги е организирала. Част от хората от градовете участваха в тях според собствените си проблеми. Другата част ги хулеха, че им спират пътуванията. Но лошият Валери Симеонов подаде оставка, протестите утихнаха. И власт, и народ останаха без забавление. Появиха се новите опорни точки. Президентът Румен Радев се громи по автонаправление. Без значение дали става въпрос за инцидента на баща му с триколката на инвалид, шопинга в насрещното на жена му с НСО или катастрофата на кола от кортежа му на столичен булевард. Явно като по-богата по презумция, властта се атакува от опозицията по имотна линия. Независимо дали социалистите броят апартаментите на Цветан Цветанов, чантите на Лиляна Павлова, островите на Бойко Борисов. Или наемите на Владислав Горанов. Последното щеше да новият виц на седмицата, ако лично главният прокурор Сотир Цацаров не бе казал, че започва проверка на имотната декларация на министъра. Което стана голямата новина от участието му в звездната седмица на Слави Трифонов. Все пак става за финансовия министър. И ако той не знае как да си попълни данъчната декларация, то НАП моментално трябва да мине на подчинение на някой друг. Или на здравния министър Кирил Ананиев, който 30 години пишеше бюджета и в частност приходните му пера. Или директно на Бойко Борисов, който дори от процентите на външния дълг разбира. В момента не е ясно какво точно се проверява на финансовия министър. Ясно е обаче, че е масово - от прокуратурата, през КПКОНПИ до ДАНС. Проблем щеше да има, ако Горанов бе записал в декларацията си, че за 6 години е платил 500 000 лв. - в случай, че са верни сметките на всички разбирачи, които цял ден се упражняват в пресмятане на наеми. Тогава резонният въпрос щеше да бъде откъде има парите. Финансист № 1 обаче ясно е написал, че апартаментът му е безвъзмездно предоставен за ползване от негов близък роднина. Тоест - наемът е 0 лв. Ако безспорен спец като Горанов е искал да преметне държавата, за която събира пари, със сигурност е щял да измисли нещо по-оригинално, за което трудно биха го хванали..." - в. "Стандарт".

"Валери Симеонов не е притеснен от заканата на главния прокурор Сотир Цацаров, че ще има обвинени министри и областни управители, ако втора проверка докаже доклада на ДАНС, че има необосновано завишени цени при строежа на оградата по границата ни с Турция. Това стана ясно от думите на самия Симеонов в кулоарите на парламента. "Аз да се притеснявам? Идеолог да, но не и монтажник. Не и областен управител - те са тези, които сключват договори и възлагат. Аз бях причината за бързото изграждане на оградата", коментира Симеонов. И обясни, че под негов натиск се е приело решение да става с директно възлагане, а да не се минава през процедурата за обществена поръчка, защото тогава "ни бяха нападнали бежанци". С приемането на решението било осигурена възможност за по-бързо изграждане на оградата. Работата на прокуратурата е да се проверява и да се установява има ли нарушения или не, каза Симеонов. Но разказа, че доколкото е имал контакт с областните управители, не е видял такова нещо. Не съм проверявал подробно, но и не допускам, смятам, че хората са си свършили работата добре, каза той. И обясни, че говори за тези областни управители, които са били в предното правителство на ГЕРБ и сега. Прокуратурата трябва да се насочи там, където има съмнения или доказателства за злоупотреби и разминаване в цените. Аз нямам информация за такова. Даже констатирах при проверките ми, че на много места са извършени повече строителни дейности, отколкото са платени, допълни още Симеонов. Затова си има органи, да си проверяват, аз не мога да допускам нищо. Щом има втора експертиза, значи има защо, каза той. Не съм виждал доклада на ДАНС. Но той беше обявен и нищо ново. Всичко ще се провери, не го приемам като факт, нали затова се прави втора експертиза, каза още депутатът. "Цацаров нищо не е казал за мен. А само, че има доклад на ДАНС. Но ДАНС не е институцията, която може да определи дали има престъпление или не. Контактувал съм с ДАНС и нямам много високо мнение за работата й", допълни Симеонов. Не може един гологлав чалгар да се изживява като съдия и да раздава присъди, заключи той. Запитан дали визира Слави Трифонов, Симеонов отсече: Не съм казвал Слави Трифонов." - в. "24 часа".

"Прокуратурата все още чака информация от властите на Вирджинските острови за регистрираната в офшорната зона фирма "Такс сървисиз лимитед", която държи най-голям дял в собствеността на компанията - концесионер на ски зоната в Банско, "Юлен". Това каза за "Дневник" Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, в отговор на въпрос за реалния собственик на фирмата. В интервю за "Шоуто на Слави" снощи главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че започналата през февруари по сигнал на партия "Зелените" проверка на собствеността е приключила и името на собственика е известно. Той обаче уточни, че не може да го цитира по памет и обеща в петък пресслужбата му да го оповести. В изпратеното днес съобщение до медиите има уточнения около концесионния договор за ски зоната, но не се споменава собствеността на концесионера. Потърсена от "Дневник" за коментар, Румяна Арнаудова подчерта, че още при оповестяването на резултатите от проверката през юни е изброила детайлно четирите акционера, които имат участие в "Юлен" - "Пирин турист" ООД, община Банско, "Такс сървисиз лимитед" и "Апенвалд туристик - България". Тогава тя посочи, че все още се очаква информация от Вирджинските острови за "Такс сървисиз лимитед", за да се достигне до реалния собственик. Днес тя уточни, че данни все още не са дошли. Попитана защо тогава главният прокурор твърди, че името вече се знае, тя отговори, че за прокуратурата собственици са четирите акционера. В началото на годината премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос кой е собственикът с думите: "Всички знаят, нищо че го крият - за Цеко Минев става въпрос." Месец по-рано адвокатът на "Юлен" Петър Петров заяви в телевизионно интервю, че всички компетентни български институции знаят кой е реалният собственик на компанията и че номиналният собственик - кипърският безработен гражданин Георгиус Георгиу, държи правата върху нея от името на трето лице. Екоминистърът Нено Димов също потвърди, че държавата знае кой е собственик, но отказа да го назове с аргумента, че работата на ведомството му е само да контролира изпълнението на концесионния договор." - в. "Дневник".

Обвиненията за пране на пари срещу "Джи Пи груп" също са сред актуалните теми.

"Георги Василев е съдружникът в строителната фирма "Джи Пи груп", на когото прокуратурата е повдигнала обвинение в пране на пари. Другият с обвинение е Владимир Лозанов - един от създателите на строителната фирма, който в момента няма собственост в нея. Това стана известно от съобщение на прокуратурата, след като снощи в "Шоуто на Слави" главният прокурор Сотир Цацаров пое ангажимент имената на двамата да бъдат огласени. Преди десет дни държавното обвинение съобщи за обвиняемите, но без да ги назове. Те са привлечени за това, че между началото на 2014 г. и 7 октомври 2018 г. "са се сговорили да извършват данъчни и финансови престъпления с цел получаване на имотна облага в особено големи размери". Досъдебното производство по случая беше образувано, след като в началото на октомври прокуратурата запорира пари и блокира парични преводи на стойност около 14 млн. евро на фирми и търговци около "Джи Пи груп" във връзка със сигнала на вицепремиера Томислав Дончев и сайта "Биволъ" за злоупотреба при разходване на евросредства. В средата на септември пък Софийската градска прокуратура възложи на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) проверка на публикация в "Биволъ", във връзка с която двама журналисти - български и румънски, бяха задържани край Радомир, докато работят по разследване за корупционни практики на "Джи Пи груп". От съобщението на държавното обвинение става известно, че Василев е направил неуспешен опит да преведе от своя сметка в България към друга своя сметка в чужбина сумата от 14 млн. евро. Именно това е запорираната от прокуратурата сума. Владимир Лозанов участва в управлението на "Джи Пи холд". Той е собственик на дружеството "Консулт 09", което през годините е изготвяло финансовите отчети на "Джи Пи холд" и "Джи Пи груп", пише "Капитал". Василев е с мярка за неотклонение "парична гаранция" от 30 хил. лв., а Лозанов - 15 хил. лв." - в. "Дневник".

"Прокуратурата най-накрая обяви имената на обвиняемите от Джи Пи Груп Двамата са на свобода, защото били обвиняеми за пране на пари, а не за подкуп, оправда се Цацаров Главният прокурор Сотир Цацаров продължи с разкритията, които обеща в "Шоуто на Слави" . Пресцентърът му съобщи имената на двамата обвиняеми от Джи Пи Груп. Това са Георги Василев и Владимир Лозанов. Досега имената бяха крити, а на въпрос защо след като става дума за тежки обвинения, двамата са на свобода, Цацаров се оправда, че не били обвинени за подкуп, а "само" за пране на пари. Сравнението беше със съдбата на Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, които от 7 месеца са третирани жестоко в ареста заради обвинение в подкуп от 70 хил. евро. Ето обвиненията на двамата от Джи Пи Груп, според съобщението на прокуратурата: "ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ - за престъпление по чл. 321, ал. 6 НК: за това, че от началото на 2014 г. до 07.10.2018 г. в гр.София се сговорил с Владимир Лозанов да вършат в страната и в чужбина престъпления, за които е предвидено наказание "лишаване от свобода" повече от три години - такива по чл. 255, ал. 1 и по чл. 248а НК и чрез които се цели да се набави имотна облага - за престъпление по чл. 253, ал. 5 вр. ал. 4 вр. ал. 1 НК: за това, че на 21.09.2018 г. в гр. София извършил финансова операция - наредил банков превод от сметка при банка "Уникредит Булбанк" АД с титуляр Георги Василев към негова сметка в друга банка в размер на 14 00 0000 евро, за която сума знаел, че е придобита чрез тежко умишлено престъпление - такова по чл. 255, ал. 1 и по чл. 248а НК като имуществото е в особено големи размери и случаят е особено тежък. Мярката за неотклонение на обв. Василев е парична гаранция в размер на 30 000 лв..." - в. "Сега".

Вестниците продължават да следят темата за АЕЦ "Белене".

"Площадката на АЕЦ "Белене" е опасна сеизмична зона и нека бъдещи инвеститори не си въобразяват, че ще дойдат на подреден терен с готова нотификация. Такова предупреждение отправи евродепутатът Светослав Малинов от по БТВ. Вчера Малинов получи отговор на запитване към еврокомисаря по енергетика Ариас Канете, в който се посочва, че "Белене" на практика се намира в нулева фаза, след като българското правителство реши да го прекрати. "Целта ми е да се сложи край на една лъжа или по-скоро на едно съзнателно изопачаване на истината, на отказа от това да се признаят фактите, а именно - че след като е спрян от българското правителство, възобновяването на проекта "Белене" ще се третира като нов проект", подчерта Малинов. Това, по думите му, означава сложни и изтощителни процедури по одобряване, които биха отнели прекалено дълго време. Евродепутатът поясни, че стандартите на Комисията са изключително завишени с оглед на трагедията във Фукушима и предпоставките за подобен сценарий и у нас. "Има два много силни акцента върху сеизмичността и съхраняването на отработеното гориво. И по двата фактора България има огромни проблеми - площадката в "Белене" е определена като принадлежаща към сеизмична зона", поясни той. Според Малинов сеизмичността на района, в който трябва да бъде изградена втората атомна централа, е констатирана не от БАН, а от Европа. "Европейската комисия отговаря на мен, но всъщност се обръща към всички хора в България, които са заинтересовани. В момента европейската комисия ни защитава от българското правителство за казуса АЕЦ "Белене", което е изключително тъжно", каза Малинов. В студиото евродепутатът прочете стенограма на думите на премиера Бойко Борисов от 2012 година, с които министър-председателят изтъкнал същите мотиви за опасността от земетресение и последиците от него. Малинов призова и енергийния министър Теменужка Петкова "ако не я е срам, да зададе същия въпрос на Еврокомисията - какво означава възобновяването на проекта АЕЦ "Белене" през 2018 г.". Евродепутатът отправи и друг въпрос към енергийния министър, провокиран от достигнали до него данни, свързани със съхраняването на отработката на ядреното гориво. По думите на Малинов въпросът "бавно пълзи към институциите" и може да бъде спрян лично от Петкова. "Вярно ли е, че отработеното ядрено гориво, което е един от възможно най-опасните отровни елементи с оглед на своята радиоактивност, през последните три години се трупа тихо и незабележимо на площадката на "Козлодуй" и правителството пести пари, които са необходими, за да бъде дадено за преработка", попита Малинов." - в. "Труд".

"Процедурата за одобрение на АЕЦ "Белене" от страна на Европейската комисия би отнела месеци, а не години и това няма да забави проекта. Това коментира в интервю пред БНР министърът на енергетиката Теменужка Петкова. Така тя отговаря на коментари, че размразяването на проекта по същество го прави нов и означава отново да се поискат всичките нужни разрешения от Европейската комисия, което би отнело години. Преди да се стигне до искане за нова нотификация, първо трябва да се разбере дали ще бъде избран инвеститор за проекта и дали ще се строи централата, обясни Теменужка Петкова. "Ние трябва да проведем процедурата за избор на стратегически инвеститор, да видим дали ще има интерес към проекта и ако се стигне до създаване на компания, до възможност за реализация на проекта, то тогава тези инвеститори, които са в дружеството, трябва да подадат информация до Европейската комисия, че са настъпили промени в инвестиционния проект", обясни Петкова и каза, че след това еврокомисията ще направи своите анализи и проверки. Министърът допълни, че проектът, който ще бъде предложен на инвеститорите, е същият като технология..." - в. "Дневник".

Данъците върху колите остават във фокуса на всекидневниците.

"Данъците върху старите автомобили няма да се повишат с фрапантни стойности, заяви депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов в предаването "Плюс-Минус" по Нова телевизия. "Те ще се повишат в рамките на 10 до 30 лева, но не повече. Защо трябва да бъдат изплащани от мощните автомобили, от джиповете, 6,50 лева годишен данък до момента? Те не искат това да се случи. Те искат да защитят своите олигарси поради това, че ние налагаме данъци, които са съотносими към мощността на автомобилите. Нашата цел не е да натоварим гражданите с още данъци, просто влагаме една екологична компонента, която ще влияе върху данъка", обясни той. Иванов коментира и решението на Народното събрание без винетка да не може да се напуска страната и да не може да се мине Годишен технически преглед: "Когато имаме определени такси, те трябва да се плащат от всички. Когато наистина има дължими такси към Агенция "Пътна инфраструктура" и не сте си заплатили за ползване на платената пътна мрежа, тогава ще се търпи санкция и няма да може да се минава Годишен технически преглед. Второто е, че чуждестранните автомобили, които транзитно минават през България, няма да могат да напускат страната, докато не си платят дължимата такса, не се увеличават към днешна дата електронните винетки. Те са продължение на винетките. Цените остават същите, но до 3,5 тона. Над 3,5 тона още не знаем каква ще бъде сумата. Очакваме доклад на Световната банка. След като го получим, ще знае в какви рамки ще се движат таксите". Предвидената глоба за незаплатена винетка на автомобил до 3,5 тона е 300 лева. "Тези глоби са завишени в новите закони, които предстои да приеме Народното събрание", съобщи още той. Иванов обясни, че скоро ще бъдат осигурени и устройствата за плащане на глобите чрез ПОС терминал на полицията. "Сроковете още не сме ги дискутирали. Надграждане една наша идея за това да има ПОС терминали първо в районните управления, защото следваме някаква етапност. Първо се слагат в районните управления, след това в автомобилите. Предполагам, че няма да бъде много дълго времето, защото това са технически устройства, които съществуват на пазара и въпрос на коя банка е ще осъществи тази дейност". Депутатът от ГЕРБ одобрява предложението за таван от 5000 лева за непреките наследници на загиналите при катастрофи. "Досега те не са били обезщетявани. Мисля, че това е добре, защото иначе щяхме да говорим за много голямо увеличение на застраховката "Гражданска отговорност"." По повод на назначената от главния прокурор проверка на финансовия министър Владислав Горанов. "Няма нищо лошо прокуратурата да проверява и г-н Горанов не се притеснява от тях"..." - в. "Стандарт".


Източник: news.bg

8 коментара

 • 1
  Не
  Невярващ
  3 0
  13:29, 24-11-2018
  Проверката на прокуратурата за апартамента на Горанов е хвърляне на прах в очите на хората.Мислите ли ,че Горанов не си е опекал нещата така,че всичко да изглежда законно или ще каже "яж ме Вълчо" ? Да не ни мисли за толкова глупави,че да повярваме,че е подарък от кръстника му!
  • 11
   111111
   1 0
   19:34, 24-11-2018
   Проверката узаконява престъплението
 • 2
  Бо
  Боби
  0 -1
  23:04, 24-11-2018
  Разследването касае множество проекти по различни програми .... Така, че проверката ще установи нещата !
 • 3
  Ки
  Кики
  0 -1
  08:41, 25-11-2018
  Ще бъде добре прокуратурата да се заеме и с БСП и с редицата незаконни неща, които тази партия прави!
 • 4
  Ма
  Малик
  0 -1
  08:42, 25-11-2018
  Корнелия трябва да бъде осъдена и да лежи в затвора! Джи Пи Груп са напълно невинни и им очерниха по много долен начин името
 • 5
  Ле
  Лешпера
  0 0
  08:43, 25-11-2018
  Наистина е адски грозно, че двама от шефовете на топ фирмите ни са изкарани едва ли не престъпници, а това са честни и почетенни хора!
 • 6
  Ог
  Оги Дог
  0 0
  08:46, 25-11-2018
  Всичко което става е грозно! Оставете на мира Джи Пи и нейните собственици, които нямат вина и нищо общо с това, което ги обвиняват
 • 7
  Ми
  Мики
  0 0
  08:46, 25-11-2018
  Стоп, стоп стоп! Стоп на всички простотии! Това е несериозно! Хората от Джи Пи са невинни


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Хороскоп за 23.08.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Работни проекти ще държат вниманието на някои от вас будно, но наред с тях ще провеждате и личните си срещи. Готовността ви да помогнете на приятел ще ви сближи повече и от това съвместното ви сътрудничество ще продължи. Семейни задачи ще ви накарат да търсите начини за бързото им решаване.
23.08.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще търсите контакт с нужните ви хора и с общи усилия ще намерите по-лесно решение на вълнуващ ви въпрос. Ще споделяте интересите и вижданията си, без това да ви създава вътрешно напрежение. Ако имате очаквания от интимен характер ви предстоят развития. Други ще работят по приключване на задача, носеща им финансови придобивки.
23.08.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изгаряте от желание за авантюри. Приключенският дух ви е завладял днес и само неотложни делови ангажименти биха могли да променят идеите ви за деня. Силното ви желание за изява ще бъде удовлетворено напълно към края на деня. Заобиколени сте от вниманието на хората около вас, което ви кара да се чувствате чудесно.
23.08.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Стабилизиране на финансите, успоредно с утвърждаване на професионалния ви авторитет. Такива са приоритетите ви за днес, както и за следващите дни. Това изисква да сте в добра кондиция, на среща с делови партньори ще вземете решения, изпълнението на които няма да ви затрудни. Пътуване, за някои в чужбина.
23.08.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху важните си задачи. Всяко разпиляване на силите може да доведе до изтощение. Развивайте умението си да организирате, ще ви бъде необходимо. Обърнете внимание на детайлите в дейността си, те са важни. Нямате много време за приключването на неотложна задача.
23.08.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Имате нужда днес да излезете навън и да се опитате да не мислите за професионални ангажименти. Дайте воля на въображението си и както вие така и околните ще останете доволни от резултата. Можете на помогнете и на свой близък, който също се нуждае от промяна. Имате смелост за да сложите край на нещо, което не ви удовлетворява.
23.08.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Възстановявате си сума, която неотдавна сте загубили поради куриозно недоразумение. Материалното ви състояние се стабилизира и в близките дни можете да разчитате на допълнителни доходи. За някои от вас денят бележи началото на нов много успешен период в професионален план. Започвате работа по проект, който ви дава чудесна възможност да разгърнете потенциала си.
23.08.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Делничното напрежение ще ви накара да потърсите по-спокойно място за изтерзаната си душа. Ще съберете мисли и сили, с които да продължите напред, но преди това направете нещо специално, от което се нуждаете сега. То ще ви позволи да осъзнаете силните и слабите си страни.
23.08.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Имате нужда от развлечения и този ден най-добре ще отговори на намеренията ви. Заобиколени сте от приятни хора, сред които се чувствате настина добре. Твърде емоционални сте и това може да стане причина за нежелани ситуации, но едва ли ще е нещо сериозно. Обърнете повече внимание на предпочитанията на постоянния си партньор, които не е добре да пренебрегвате.
23.08.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Внимателно планирате всяка своя стъпка и в резултат днес ще постигнете част от нещата, към които уверено се стремите. При вас няма нищо случайно и партньорите ви оценяват този факт. Постарайте се да спазите всички уговорки, които правите, тъй като от това зависи и бъдещото добро отношение към личността ви. Постигате целта си и в интимен план.
23.08.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще има какво да споделяте и да ви прави доволни, предстоящите развития ще бъдат във ваша полза и в края на деня ще се чувствате в отлична форма. Различното поведение изостря чувствителността ви, но ще си останете уравновесени и прагматични. Пътуванията не са най-подходящи днес, но ако са наложителни, не приспивайте бдителността си.
23.08.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете по-търпеливи към хора и неща, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание може да постигнете повече, в противен случай ще си навлечете нечии гняв. Приятел ще ви предложи нещо, което ще ви поласкае, но и затрудни. Изяснете си до колко са искрени чувствата му към вас.
23.08.2019
Последни новини