Есента ни подарява слънчев уикенд

През почивните дни ще бъде предимно слънчево. По-значителна, предимно ниска облачност, ще има над Източна България.
 
Ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър. Дневните температури ще са предимно между 18 и 23 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове видимостта временно ще бъде намалена. Максималните температури ще са от 19 до 21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Температурата на морската вода ще е 20-21 градуса.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по най-високите върхове - до силен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

И в неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, с по-значителна ниска облачност над Източна България. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Дневните температури ще са предимно между 19 и 24 градуса. През следващите дни вятърът в Източна България ще стане слаб до умерен от изток-североизток. Ще преобладава слънчево време, но ще има и временни увеличения на облачността. На отделни места са възможни и краткотрайни превалявания, незначителни като количество. Повишава се вероятността за сутрешна мъгла и ниска облачност в низините. Дневните температури ще се понижат с градус-два.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини