Министър Красен Кралев ще награждава изявени млади спортисти, трима са от Кърджали

    Министър Красен Кралев ще награди участниците в националния конкурс „Спортувай с послание”.Награждаването ще се състои в сградата на Министерството на младежта и спорта на 21 септември ,петък.Конкурсът се провежда по инициатива на асоциация „Докосни дъгата” с председател д-р Денислава Ангелова с подкрепата на спортното министерство.Той е под мотото „Младите хора-Бъдещето на България-това сме ние”.

    На награждаването ще присъстват популярни български спортисти.

     За искрената съпричастност и безвъзмездната подкрепа при отразяването на конкурса ще бъдат наградени и медиите, които спомогнаха за популяризирането на инициативата,това съобщи за Кърджали бг вести д-р Денислава Ангелова.

     Мисията на "Спортувай с послание” бе да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябваше да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота,се казва в обръщение към медиите на д-р Денислава Ангелова.  Държим да изкажем своята огромна благодарност, че съдействахте кампанията да получи гласност и да достигне до повече хора,добавя тя.

    Трима младежи от Кърджали са номинирани за награждаване.Гласуването за тях приключи на 31 август т.г.Това са  Фатме Ахмед, Димо Димитров и европейският шампион за младежи по бокс Ергюнал Сабри. Посланието на Сабри е „Моят живот е спорт!Когато спортувам,усещам,че живея!”

      Освен млади хора от Кърджали сред номинираните за награди са  младежи от Плевен,Варна,Разград,Габрово,Бургас,Смолян и Пловдив.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини