Никол от снощи, Ницше и сгрешеният номер (видео)

Студент от университета в Калгари се запознал в бара с момиче от Холандия. Тя се казвала Никол и Карлос Зетина я изпратил до вкъщи. После установил, че номерът, който му дала, е грешен. Но не вярвал да е нарочно и решил да я намери. Знаел, че е студентка в същия университет.

Така всички негови състудентки на име Никол (имейлите са в базата на университета), получили писмо от Карлос. 247 момичета с това име прочели, че той търси Никол, с която се запознал снощи в бара. Тя смята Ницше за много депресиращ, от Холандия е, даде ми грешен телефон и много се надявам да я видя, пояснявал в писмото Карлос.

Съименичките били трогнати, Карлос получил много отговори и пожелания за късмет. Но момичетата на име Никол, също започнали да търсят "Никол от снощи". даже направили група във Facebook  - Nicole from last night. Толкова се сприятелили, че започнали да си организират срещи.

В крайна сметка и "Никол от снощи" научила. Всъщност, нейният имейл не бил в базата на университета, защото била там по студентски обмен. Затова не получила писмото от Карлос. Познати ѝ показали трогателното издирване и тя се свързала с групата и с Карлос. Наистина дала без да иска грешен номер и краят на издирването може би става начало, кой знае. Карлос и "Никол от снощи" вече са се уговорили да се срещнат отново. Тя иска да срещне и с момичетата от групата на живо.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини