Как да гледаме на живо премиерата на iPhone XC, XS и XS Plus

Броени часове ни делят от премиерата на следващата генерация смартфони на Apple. Компанията ще проведе специално събитие, на което ще видим три нови модела. Последните данни в интернет разкриват, че предстоящите смартфони на Apple ще се казват iPhone XC, XS и XS Plus. Добрата новина за всички нас е, че технологичният гигант ще спази традицията от предходните години и ще излъчва на живо премиерата. По този начин милионите фенове на Apple могат да станат съпричастни и в реално време да видят какви са подобренията в смартфоните. 

Събитието ще е свързано и с премиерата на Apple Watch 4, заедно с безжичното зарядно устройство AirPower, като някои анализатори очакват да видим и iPad Pro X. Най-лесният начин да гледате на живо премиерата на iPhone (2018) е да използвате официалния уеб сайт на Apple, информира BGR. Aко отворите страницата ще видите, че има специална секция за предстоящото събитие на 12 септември, от която да стартирате стрийма. Имайте предвид, че събитието ще започне в 20:00 ч. българско време.

За да стартирате Apple Events страницата на събитието е необходимо устройството ви да работи с macOS 10.11 или по-висока версия на платформата за Safari. Ако използвате Microsoft Edge трябва да сте ъпдейтнали към Windows 10. Собствениците на компютри с Windows 7 и 8 ще могат да гледат премиерата онлайн след като свърши събитието. В същото време изискването за iPhone и iPad е поне iOS 10 или по-висока версия. Събитието ще може да се гледа и на Apple TV моделите от Events приложението.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини