Нова мода в училищата: Бой между момичета

Нова мода - бой между ученички става популярна сред децата. Това обясни в ефира на bTV майката на момиче, участвало в бой със съученичка, Ренета Загорова. Видео, което показва бой на ученички във физкултурния салон, се разпространява в социалните мрежи.

На видеозаписа две момичета се бият, едното е хванало другото за косата и го скубе и удря. Другата ученичка дълго опитва да се измъкне от схватката, но не успява.

Майката на пострадалото момиче Ренета Загорова обясни, че видеото се е разпространило изключително бързо не само в Павел Баня, където двете деца учат, а и в цялото интернет пространство.

"Аз го получих от брат си, за броени часове се е разпространил", информира майката. Тя акцентира, че това е второ такова видео в рамките на 10 дни. В първия видеозапис, жертва е насилничката на дъщеря й. "Явно навлиза някаква нова мода между децата. Планират се такива събирания и побоища върху момичета", възмутена е Загорова. Тя дообясни, че двете деца не са се разбирали, но до този момент не се е стигало до саморазправа.

Ренета Загорова обясни, че е разговаряла със родителите на детето, нападнало дъщеря й. И двете семейства съветвали децата си да не влизат в контакт едно с друго.

Жената допълни, че конфликтът между ученичките се е развил във физкултурния салон на училището, където по това време учител е нямало. Учениците имали колоездене и учителят бил навън. По думите й през това време момичето е нападнало дъщеря й.

"Това, което ми каза дъщеря ми - тя била в салона и ритала топка, когато другото момиче влиза и се насочва директно към нея", изтъкна Загорова.

От своя страна учителят по физическо Георги Георгив обясни, че не е обърнал внимание на случката. Причина за това било отсъствието на видими следи от боя.

Източник: bTV

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини