Билетите за концерта на Мадона на изчерпване

Едно от най-грандиозните музикални събития на годината - концертът на Мадона в София - ще връхлети България само след четири месеца. Световната поп кралицата ще направи своето уникално по рода си шоу на 29 август на столичния стадион Васил Левски.

Още в първия ден на официалното пускане на билетите в продажба, интересът, който предизвика новината за гостуването на мегазвездата у нас, беше огромен. Само за няколко дни секторите на стадион "Васил Левски" с най-добра видимност към сцената бяха напълно разпродадени.

Още в първия час свършиха билетите за златната зона пред сцената с капацитет 3000 души на цена от 200 лв., а за рекрдно време след тях беше разпродаден и ВИП секторът (300 лв.), както и всички седящи места (135 и 165 лв.).

Все още има съвсем ограничени количества билети за зоната на терена на цени от 100 и 150 лв., както и седящи места на цена от 110 лв. Билетите за мегашоуто на Мадона могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Очаква се концертът на суперзвездата в София да бъде истинска експлозия от звук, светлина, специални ефекти, гигантска сцена, пищни декори и костюми и невероятно атрактивна хореография.

Сцената, която ще бъде издигната за поп кралицата на стадион "Васил Левски" е внушително мегасъоръжение, което ще се строи повече от седмица от екип от над 400 души. Шоуто у нас е част от суперуспешното тукрне на Мадона Sticky & Sweet, което стартира на 4 юли от Лондон.

Още след обявяането на първите дати е поставя феноменален рекорд по продажби на билети с напълно разпродадени стадиони в Лондон, Брюксел, Осло, Талин, Хелзинки и Гьотенбург, а Sticky & Sweey затвърждава статуса си на най-успешно турне на соло артист в историята на световната музика за всички времена. Заради огромния интерес на публиката в цял свят, преди броени дни Мадона добави нови дати към грандиозния си гастрол. Така потвърдените до сега концертни дати за турнето са двадесет и седем.

Организатор не събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини