Сблъсъкът на титаните Джошуа – Паркър пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA

По-малко от седмица остава до един от най-интригуващите боксови двубои за годината – между непобедените на професионалния ринг в тежка категория колоси Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър. Грандиозната битка ще се проведе на 31 март на стадион „Принсипалити“ в Кардиф, Уелс, и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA от 22.30 ч.

Шампион на WBA (Super), IBF и IBO, британецът Антъни Джошуа, ще мери сили с носителя на титлата във версия WBO Джоузеф Паркър, а залогът е голям – обединение на цели четири световни титли при най-тежките.

Звездата на бокса Джошуа, който има 20 поредни победи с нокаут на професионалния ринг, е сред най-силните състезатели през последните години и не крие стремежа си да се бори с всички сили за статута на легенда. След като срази Кличко в определяния като „Мача на века” през 2017-та, сега 28-годишният британец си е поставил амбициозната цел да стане първия боксьор, носител на всички титли на професионалния подиум.

От своя страна носителят на шампионския пояс на Световната боксова организация Паркър се закани предстоящата среща да бъде битката на живота му. Новозеландецът ще влезе в историческия двубой с професионално постижение от 24 победи без нито едно поражение, като 18 от тях са завършвали с нокаут.

Какъв ще бъде резултатът от паметния сблъсък и кой ще грабне така жадуваната победа, не пропускайте да разберете на 31 март, събота, от 22.30 ч., пряко в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини