Клишета и некомпетентност: Най-лошите филми на 2017 година

"Трансформърс: Последният рицар" е най-лошият филм за 2017 г. според класация на сп. "Ролинг стоун", публикувана в сайта на изданието.

Продукцията на режисьора Майкъл Бей е заслужила незавидното първо място, защото е пълна с клишета.

Хубавата новина е, че тя има най-ниска печалба от поредицата и това може да е знак, че "обществото се събужда", пише списанието. Актьорът МаркУолбърг междувременно съобщи, че няма да се снима в следваща част на "Трансформърс".

Второто място в класацията е отредено на "Тъмната кула" по първата книга от поредицата на Стивън Кинг.

Продукцията, в която се снимаха Идрис Елба и Матю Макконъхи, е определена като "модел на некомпетентност", онагледяващ как може да бъде провалена екранизация на книга.

"Петдесет нюанса по-тъмно" зае третата позиция.Романите на авторката Е Л Джеймс, по чиято трилогия се снима филмовата поредица, подсказват, че може да има нещо повече във връзката между доминант и подчинен. Във филма, при който мисленето е противопоказно, няма да научите нищо по темата, пише изданието.

Драмата "Песен след песен" на режисьора Терънс Малик и екшънът "Мумията" с Том Круз и София Бутела допълват челната петица, като заемат съответно четвърто и пето място.

В топ 10 на класацията влязоха "Планината помежду ни", "Валериан и градът на хилядите планети", "Баща в излишък 2", "Субурбикон" и "ЕмоджиФилмът".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини