Колекция с рядко излъчвани радио записи на "Rolling Stones" излиза през декември

На 1 декември 2017 г. на музикалния пазар ще излезе колекция с рядко излъчвани радио записи от BBC на легендарната банда "Rolling Stones". Заглавието на албума е "The Rolling Stones - On Air".

В списъка с песни са включени записи, излъчени в периода 1963-1965 г. в различни предавания на радио BBC във Великобритания, сред които "Saturday Club", "Top Gear", "Rhythm and Blues" и "The Joe Loss Pop Show".

През 60-те години бандата редовно присъства в ефира на радиото и представя много парчета, които никога не са издавани официално и не са включвани в албум.

За да се запази оригиналното звучене на записите, е осигурен достъп до оригиналните инструментали и отделните писти с гласове, които са ремастерирани по нови методи в прочутото студио "Abbey Road" в Лондон.

"The Rolling Stones - On Air" е поглед назад във времето, когато "Rolling Stones" се формира като банда − няколко години преди признанието "Най-великата рокендрол банда в световен мащаб". По това време рокаджиите свирят музиката, която толкова много обичат − блус, R&B, соул и дори стари кънтри парчета. 

Източник: avtora.com

Коментари в сайта

Последни новини