Юрист обезглави кокошка във Facebook Live (18+)

Юристът Майк Мун (Mike Moon) от щата Мисури откъсна главата на кокошка и ѝ изтръгна сърцето на живо във Facebook Live. Това той направи, за да обяви внесянето на законопроекта за абортите за разглеждане, съобщи CNN.

В едноминутно видео той разчленява животното, докато обявява своето завръщане към законотворчество заради "запазването на живота". Мун изглежда смята, че видът на окървавения труп трябва да наведе зрителите на мисълта, че децата имат конституционни права от самото зачатие.

Голямата организация NARAL, която се бори с противниците на абортите реагира веднага, като написа в Twitter, че Мун е "силен в създаването на законопроекти, които не оставят алтернативи".

В коментарите няколко потребители наричат перформанса с кокошката ужасен. Юристът веднага отговаря, че абортите предизвикват в него същото отвращение. Неговият аргумент е, че 60 млн. невинни деца са убити заради разрешаването на абортите.

Понеже от април Facebook опрости пускането на оплаквания от директните предавания, видеото стартира с текст, че има смущаващо съдържание. Очевидно е било докладвано. Не е премахнато, но предвидливият юрист го е качил и в YouTube.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини