Хванаха мъжа, убил тъща си и ранил съпругата си

Криминалисти на полицията в Кърджали задържаха мъж, обявен за издирване за извършеното вчера тежко криминално престъпление в Стара Загора. 

Мъж закла с нож 67-годишната си тъща и прати в болница в тежко състояние 29-годишната си съпруга, дъщеря на убитата. Престъплението става в Стара Загора, в дома на възрастната жена. Всичко става пред очите на 10-годишния му син.

МВР съобщи днес, че мъжът е установен и задържан на територията на село Черноочене снощи около 22 часа.

В 15.10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово.

Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района. Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен К.И./46/ за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Според първоначалните данни съществувала вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали. При извършената справка било установено, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.

С разпореждане на директора на ОД МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му.

Извършени са проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене издирваният мъж е бил открит. След задържането К.И.е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където е оставен за лечение под полицейска охрана.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини