Спешна среща на цялото домакинство на английската кралица

Най-високопоставените служители на английската кралица призоваха цялото кралско домакинство да се появи днес (4 май) на "изключително нетипична" спешна среща. Все още се гадае защо, пише Daily Mail, цитиран от БГНЕС.

Според информацията служещите във всички кралски резиденции в Лондон се очаква да се явят в Бъкингамския дворец в Лондон днес, където ще им бъдат изяснени причините от Лорд Чембърлейн - управител на кралското домакинство и сър Кристофър Гайт - личният секретар и дясна ръка на кралица Елизабет II.

Към момента дори най-дългогодишните и доверени служители на английската кралица не знаят защо подобна среща е била свикана и я определиха като "изключително нетипична". Според някои е много възможно да бъдат дадени конфиденциални сведения относно здравословното състояние на самата кралица или нейния съпруг - дюкът на Единбург.

От Бъкингамския дворец отказаха коментар снощи.

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ме
    местен кърджалиец
    3 -2
    10:44, 4 май 2017
    Какви крале, каакви кралици. В кой свят и век живеем, че подобни търтеи ще ги издържа обществото.Имали само представителни и не знам какви си функции. Още по зле е тогава.
    За мен, това са едни паразити които крайно време е да бъдат зачекнати от цивилизованите общества. Тази прегърбена бабичка едвам се изправя, а покрай нея цяла дузина самовлюбени и самозабравили се обществено неполезни - накичени с куп дранкулки,измислени от тях,
  • 2
    Ли
    лиско
    2 -1
    15:54, 4 май 2017
    Местен кръвопиец ли си ,даалиец ли си не знаем, но хората за разлика от нас си имат традиции, а те правят нацията велика!
  • 3
    Го
    голяма балама-
    0 0
    20:58, 4 май 2017
    ЛИСИЧАРСКИ какви дивотии си написал бе -имали традиции Имат това е вярно но те се дължът на държавната власт и парламента а не на тия шутове накичени като ИНДИАНЦИ с пера и дрънкулки Принца на 96 г ами тоя чешит сигурно от 30 г вече ходи с памперси Убеден съм че и кралицата е с памперси ЛИСУГЕР как мислиш ако няма кралска институция в Англия дали държавата ще се ЗАТРИЕ ЕДВА ЛИ
Последни новини