Чакането за Avatar едва сега започва! Вижте кога са премиерите на 4-те продължения

Колкото и странно да звучи, за втора част на Avatar (Аватар) ще чакаме толкова, колкото чакахме и за нов Star Wars филм след Return of the Jedi (Завръщането на джедаите).

Режисьорът Джеймс Камерън официално обяви премиерните дати на цели четири продължения на sci-fi драмата, първото от които ще видим в кината на... 18 декември 2020 г. То ще бъде последвано от филми, които предстои да излязат на екран на 17 декември 2021 г., 20 декември 2024 г. и накрая Avatar 5 - на 19 декември 2025 г. И на това ако не му се казва оптимистичен поглед напред в бъдещето...

Според първоначалните разчети втората част на блокбъстъра от 2009 г. трябваше да излезе през 2012 г., след това беше отлаган два пъти - за 2014 и 2018 г. Изглежда 2020 г. обаче е последният и вероятно финален (засега) вариант. 

За сюжета не се знае почти нищо, освен че в един момент Камерън говореше за подводните светове на планетата Пандора. Дали те все още са в плана, само той знае. Или поне се надяваме да е така.

Интересно е, че всички предстоящи филми са насрочени за декември, който от 2015 г. се смята за месец на Star Wars. Именно The Force Awakens (Силата се пробужда) беше главният претендент да задмине Avatar в боксофиса, но изостана с няколко милиона.

Дали Disney ще направят промени в графика си за следващото десетилетие, или са достатъчно уверени в своята сила и разчитат на хаоса в градинката на Джеймс Камерън? Готови сме да се обзаложим, че ще след няколко години предстои грандиозен сблъсък на титани.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини