Цветан Цветанов: нови 4000 работни места до една година в Хасковско

  Привличане на инвестиции за създаване на нови работни места в Хасковска област. Този приоритет изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети днес областния град. По време на обиколката си из града той имаше възможност да разговаря с граждани, които му поставиха въпрос именно дали има възможност за създаване на работни места.

  „Убеден съм, че всички усилия, които се полагат от Делян Добрев, от всички колеги - народни представители, областният управител и цялата местна администрация, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет“, каза Цветанов. Той  изрази увереност, че това може да се реализира само в рамките на тази година, за осигуряване на 4000 работни места с разкриване на новите предприятия, които ще бъдат изградени на територията на Хасковска област. „Убеден съм, че това са важни стъпки, за да можем да дадем силната надежда на хасковци, че действително ще има европейско бъдеще и за тях“, категоричен беше зам.-лидерът на партията.

  Като друг приоритет за развитието на Хасково Цветанов изтъкна продължаване на програмата за санирането. Той припомни, че имаше голямо забавяне от старата администрация в местната власт и изрази увереност, че настоящото ръководство и екипа, създаден от кмета Беливанов, и с помощта на Делян Добрев и с всички експерти, ще помогнат за по-бързото случване на това саниране за колкото е възможно повече многофамилни жилища. „Затова на 26-ти март, ако получим подкрепата, санирането ще продължи на територията на цялата страна и, разбира се, всички тези многофамилни жилища ще придобият съвсем друг облик", каза Цветанов. А Хасково заслужава да има такъв облик и енергийна ефективност, която да намали, сметките на всички обитатели в тези жилища. „Убеден съм, че това ще го направим със стабилно правителство, което през 2016 г. успя да направи 3.5 процента икономически ръст, да имаме излишък за първи път от 8 г. Да имаме икономически ръст, който да ни дава възможност 2018, 2019, 2020 г. да имаме възможност за брутен вътрешен продукт 120 млрд. и действително да постигнем по-високи доходи за българските граждани – минимална заплата 650 лв., средна работна заплата – 1 500 и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразено с икономическия ръст, който съм убеден, че ще го има“, каза още зам.-председателят на партията. Той вметна, че първият етап от предпоставката за развитие на Хасковски регион е магистрала „Марица“, чието изграждане беше поето като ангажимент от кабинета Борисов-1 и беше изпълнен“.

  Цветан Цветанов беше придружен от кандидатите за депутати от Хасковска област – Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова, както и от кмета Добри Беливанов, членове на партията и симпатизанти. Те призоваха хасковлии да направят правилния избор на 26-ти, като предпочетат номер 11 в бюлетината, защото това е бъдещето не само на Хасково, но и на България. А ГЕРБ дава реалните решение за Хасково, за областта и за страната.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 02.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
  02 юни 2020
  Последни новини